Een van de voornaamste redenen waarom jullie een aantal jaar geleden de keuze maakten voor de aankoop van jullie huidige woning, was de aanzienlijke oppervlakte van het bouwperceel, waardoor jullie in de toekomst eventueel in staat zouden zijn het reeds bestaande verder huis uit te breiden. Inmiddels zijn er een aantal jaren voorbij gegaan en met de nodige gezinsuitbreiding op komst, is het idee om jullie woning uit te breiden en te vergroten weer een paar maanden geleden weer op tafel gekomen.

Jullie hadden er al een tijdje mee gespeeld om jullie woning uit te breiden, maar vooralsnog was het er niet van gekomen. In de bestaande vorm kwamen jullie niks tekort en konden jullie een heel fijn en comfortabel leven leiden. Toen jullie er achter kwamen dat er een kleine op komst was, kwam het uitbreiden van jullie woning opnieuw ter sprake. 

Met gezinsuitbreiding op komst wordt het ook tijd om de woning uit te breiden

Vanaf nu waren jullie niet langer met zijn tweeën en het zou nog slechts een aantal maanden duren voordat met zijn drieën zouden zijn. Het leek jullie daarom verstandig om gelijk de woord bij de daad te voegen en aan de slag te gaan om jullie huis te renoveren en uit te breiden, zodat jullie straks als gezin optimaal kunnen genieten van extra comfort en woonruimte.

Een drietal maanden verder zijn de werkzaamheden inmiddels vergevorderd. Er wordt druk gewerkt om de laatste hand te kunnen leggen aan de verbouwing, waarmee jullie zowel de woonkamer en keuken bijna in oppervlakte laten verdubbelen. Naast het vergroten van de keuken, hebben jullie er met een flinke aanbouw voor gekozen om de woonkamer uit te breiden met een aanzienlijke serre. Hierdoor kunnen jullie een buitengevoel in huis creëren en wordt er een betere relatie en toegang met de tuin gecreëerd. 

Ook tijdens de koude wintermaanden wil je er warmpjes bij kunnen zitten

Om er zeker van te zijn dat jullie ook tijdens de koude wintermaanden gebruik kunnen maken van deze ruimte, was het installeren van een degelijke verwarming  een aspect waar jullie de nodige aandacht aan hebben besteed. Niks is immers zo fijn dan in een goed verwarmde ruimte onbezorgd te kunnen spelen, terwijl het buiten regent, sneeuwt of wanneer er een gure wind waait die je ineen doet kruipen.

In een nieuwe ruimte hoort daarom ook een nieuwe verwarming. De radiatoren die in de rest van jullie woning te vinden zijn, werden jaren geleden al geïnstalleerd en zijn niet te vergelijken met wat er tegenwoordig op de markt te vinden is. Na het nodige zoeken hebben jullie echter een goedkope design radiator gevonden die meer dan genoeg vermogen heeft om de nieuwe serre van voldoende warmte kan voorzien.

Design radiatoren maken deel uit van de inrichting van je woning

Moderne design radiatoren zijn aanzienlijk kleiner dan de gebruikelijke, reeds geïnstalleerde radiatoren in huis en kunnen door hun bijzondere design probleemloos deel uitmaken van het ontwerp van een nieuwe ruimte. Het rendement en de warmtevoorziening door een relatief klein oppervlak maken dat een designradiator bijna onmisbaar is in iedere ruimte. Gemakkelijk aan te sluiten op een bestaand verwarmingssysteem, garanderen ze een ideale warmtebron, die bovendien goed aansluit en een stijlvolle aanvulling betekent wanneer je de serre straks definitief gaat inrichten.

Het installeren van een goedkope design radiator is daarom aan te raden aan iedereen die op zoek is naar een manier om zijn woning te renoveren en te voorzien van een moderne en effectieve manier om warmtevoorziening te garanderen. Naast de installatie in nieuwe woningen, is het namelijk ook eenvoudig om bestaande radiatoren in bijvoorbeeld badkamers te vervangen door een moderne radiator!