Wanneer het zomerse weer opnieuw voorbij is, wordt het tijd om weer met z’n allen gezellig binnen te zitten. Dat klinkt nu misschien een beetje als een anticlimax, maar wanneer we eenmaal weer met onze kop thee voor de open haard zitten, is het eigenlijk helemaal niet zo vervelend. Wil je weten hoe je het nog minder vervelend maakt? Heel simpel: door je huis op te fleuren. Wij vertellen jou in deze blog graag hoe jij snel en zonder al teveel kosten jouw huis omtovert tot een plek waar jij wel de hele winter zou kunnen zitten. Dan klinkt die kop thee ineens niet zo slecht, toch?

Groen in je huis

Veel mensen vinden dat het in de winter eigenlijk nooit echt tijd is voor bloemen of planten in je huis. Toch willen we je bij deze graag op het hart drukken, dat je jouw huis niet gezelliger en huiselijker kan maken als je geen planten of bloemen gaat neerzetten. Een aantal groene kleuren, zorgen voor wat leven in jouw huis. Als je geen zin hebt in de verplichtingen om deze planten eens in de zoveel tijd water te geven, raden we je aan om eens een kijkje tussen de kunstplanten te nemen. Deze zijn niet van echt te onderscheiden en zorgen voor een enorm huiselijk en gezellige sfeer bij jou in huis.

Licht?

Licht doet heel veel. Als jij met een soort TL-bakken boven je hoofd naar de tv zit te kijken, is het niet raar dat je de gezelligheid en de sfeer in jouw huis mist. Als je bijvoorbeeld eens kijkt naar de hanglampen van Sfeer.nl, zie je dat deze gemaakt zijn om jou de beste sfeer in jouw huis te laten ervaren. Deze prachtige lampen beschikken over een sfeervol licht dat jij ongetwijfeld veel prettiger vindt dan die eerdere TL-bakken.

Warmte

Tot slot doet de temperatuur ook veel met het feit of we een huis wel of niet gezellig vinden. Als het dankzij een open hard lekker warm is, is bewezen dat we het huis tegelijkertijd ook erg sfeervol vinden. Zorg er dus sowieso voor dat de temperatuur op orde is!