Vroeger was een badkamer enkel en alleen een functionele ruimte. De laatste jaren zien we echter dat een badkamer steeds meer uitgegroeid tot een ruimte waar we leven én ontspannen. Idealiter kleden we de badkamer in zoals we ons voelen en laten we het optimaal aansluiten bij onze persoonlijkheid. Leuke badkamergadgets kunnen daar alvast aan bijdragen. Om jou een extra dosis inspiratie te bezorgen, maakten wij een selectie van enkele leuke gadgets die niet mogen ontbreken in jouw badkamer.

Een coole wasmand

Een badkamer moet natuurlijk altijd wel een beetje functioneel blijven. Wil je je badkamer op een simpele manier een facelift geven? Vervang dan een klassieke wasmand door een stijlvol en hip model. Hartjes, geweven patronen of een poef die tegelijk dienst kan doen als wasmand? De keuze is eindeloos.

Een slimme weegschaal

Een slimme weegschaal kan meer dan alleen je gewicht meten. Daarom doet de beste weegschaal een lichaamsanalyse. Het past een segmentale meting toe en geeft op die manier ook je BMI, vochtgehalte, buikvet, vetpercentage, botmassa en spiermassa weer. Een must-have gadget voor je badkamer dus. 

Een doucherek

Staat je douche helemaal vol met flessen shampoo, zeepjes en scrubs? Dan is de action doucherek iets voor jou. Een doucherek is gemakkelijk te installeren, handig en je douche ziet er altijd netjes georganiseerd uit. 

Een badrek

Als we willen ontspannen in bad denken we meteen aan een bad nemen met een glaasje wijn en  een goed boek. Toch is lezen en drinken in bad natuurlijk altijd een beetje onhandig. Een badrek is dè oplossing. Een badrek houdt je boek en andere gadgets droog terwijl jij ontspannen in bad ligt. Kies je badrek natuurlijk wel in functie van de stijl van je badkamer. Voor een landelijke en frisse sfeer, kies je best voor een wit gelakte badrek. Voor een warmere sfeer kies je best voor een houten badrek.

Waterbestendige speakers

Er zijn tegenwoordig waterbestendige speakers op de markt die je perfect kan gebruiken in je badkamer. Je kiest best voor een draadloos model dat je kan verbinden met je tablet of smartphone. Combineer je dit alles met de eerder genoemde badrek? Dan kan je zelfs heerlijk je favoriete serie bingewatchen in je bad.

Make-up of scheer- spiegel

Elke badkamer heeft natuurlijk een spiegel. Voor persoonlijke verzorging is de badkamer de aangewezen ruimte in je huis. Voor ultieme make-up applicatie of voor een perfect gladgeschoren gezicht is de scheerspiegel echt een noodzakelijk item. Deze vergrotende spiegels zijn verkrijgbaar in een losstaande versie maar ook in een versie die u aan de muur kunt bevestigen. Dit badkamergadget neemt dus geen extra ruimte in, maar voegt wel extra gemak toe.