Lievers Holland is koploper op het gebied van concrete oplossingen en ze zijn experts in wat ze doen. Daarom leveren ze deze oplossingen al meer dan twintig jaar aan vele industrieën over de hele wereld. Ze bieden ook diensten aan zoals vloercoating, betonvloercoatings, betonvloervlekken en -reparaties, onder andere randafwerking en fixatie. Al deze diensten zorgen ervoor dat uw vloeren beschermd zijn tegen slijtage. Hun andere producten zijn onder meer het polijsten van beton en het afwerken van betonvloeren. Het bedrijf biedt onder meer diensten aan zoals betonafdichting en betonreparaties, randafwerking, fixatie en beton polijsten.

Betonnen vloercoating

Een van de concrete oplossingen van Lievers Holland die erg handig is, zijn Vibrators. Het is een triloppervlak dat zowel gebruikt kan worden om de vloer waterpas te maken als om deze een aantrekkelijke uitstraling te geven. Een andere concrete oplossing van Lievers Holland die ook erg handig is, is de betonnen vloercoating. Deze coating kan om de volgende redenen worden gebruikt: Om staal te beschermen tegen corrosie, om de esthetische aantrekkingskracht van de vloer te verbeteren, om de levensduur van de vloer te verlengen door de wateropname te verminderen, of om barsten door het binnendringen van water of vocht te voorkomen.

Aggregaat materialen

Zoals we allemaal weten, bestaat beton uit aggregaat materialen. Aggregaten verwijst naar de delen van beton die bindmiddelen bevatten zoals water, olie, lijm, enz. Het bestaat ook uit harsen die chemische eigenschappen hebben waardoor ze waterbestendig zijn. Deze harsen hebben ook andere extra voordelen, zoals koudharden of vervormen. Om deze reden moeten concrete oplossingen kunnen uitzetten en krimpen afhankelijk van de temperatuurveranderingen. Een ideale oplossing voor al deze behoeften zijn vibrators.

Vibrators zijn eigenlijk rubberen vibratietegels. Dit betekent dat ze flexibel zijn, maar ook sterk genoeg om de nodige dempende en trilling absorberende eigenschappen te bieden. Met behulp hiervan krijgen betonnen vloeren de juiste hoeveelheid bevochtiging zonder dat er overtollige hoeveelheden water nodig zijn. Naast deze positieve effecten spelen vloercoatings ook een grote rol bij het voorkomen van corrosie.

Wanneer beton wordt blootgesteld aan directe vlammen, begint het te smelten en uit te zetten waardoor er scheuren ontstaan. Dit probleem kan eenvoudig worden vermeden door een geschikte beschermende coating op de vloer aan te brengen. Deze coatings zijn er in verschillende vormen zoals vloeibaar of poeder, halfnat of droog. Naast bescherming voegt het ook een esthetische waarde toe aan uw gebouw. Andere voordelen zijn onder meer verbeterde energie-efficiëntie, verminderde geluidsvervuiling en verbeterde structurele stabiliteit.

Verschillende soorten coatings

U kunt kiezen uit twee verschillende soorten coatings: gebonden en niet-verlijmd. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn verlijmde vloeren die aan elkaar zijn gelijmd. Deze worden meestal gebruikt in gebouwen met meerdere verdiepingen waar de structuur van de vloer complexer is. Aan de andere kant zijn niet-vetgedrukte exemplaren degene waarvoor geen lijm op de vloer hoeft te worden aangebracht. Deze typen zijn echter niet erg populair omdat ze moeilijker te installeren zijn. Het wordt sterk aanbevolen om de diensten van experts in te schakelen om gedoe te voorkomen.