De badkamertrend van 2015? De Badkamertelevisie!

Waar u vroeger voor de ultieme vorm van relaxatie naar het wellnesscenter trok, is het nu mogelijk om de luxe en de mogelijkheid tot ontspanning naar uw eigen badkamer te halen. Met de aankoop van een badkamertelevisie haalt u een heerlijke mogelijkheid tot relaxatie in huis. Het is een van de ultieme badkamertrends en misschien wel een van de grootste badkamer trends aller tijden, maar ook iets voor u? Hierbij een overzicht van de verschillende soorten badkamertelevisie.

Waterdichte opbouwbare televisie

Het eerste basismodel voor de badkamertelevisie is de waterdichte en opbouwbare televisie. Onlangs nog bekroond met de bronzen medaille van de Badkamertrends 2015 is dit toestal de eerste versie van de badkamer televisie die op de markt kwam. Het toestel is als ieder televisietoestel, maar wordt in de badkamer geplaatst en is waterbestendig. Prijzen variëren hiervoor sterk. Voor de Soundmaster TVB 1900-LCD-TV betaalt u ongeveer 350 euro, maar dit is een toestel dat enkel beantwoordt aan de basisbehoeftes van de gebruikers van de badkamer televisie. De beeldresolutie is niet extreem hoog en het toestel is ondanks bijzonder degelijk, enkel spatwaterdicht. Soortgenoot Aquasound is er dan weer vanaf 1435 euro, maar deze grote der badkamer trends biedt dan ook veel extra’s: het toestel kan aangesloten worden op zowel televisie als dvd-speler en is volledig waterdicht. Daarnaast kan het zowel opgebouwd als ingebouwd worden.

badkamertelevisie

Soundmaster TVB 1900-LCD-TV à € 349,-

Inbouw televisie

Over ingebouwd gesproken: de badkamer televisie die in een muur kan ingebouwd worden is een van de meest opmerkelijke badkamertrends. Deze badkamer televisie kan ingebouwd worden op de locatie waar het u het best uitkomt. In een muur of via bedrading in een kast: niets is nog onmogelijk dankzij deze uitmuntende badkamer trends. Een van de bekendste leveranciers van deze uitmuntende televisiesoort is Splashvision. Voor hun ingebouwde en volledig waterdichte badkamer televisie varieert de prijs tussen circa 840 en 4500 afhankelijk van de gewenste grootte van het toestel en de daarbij horende beeldresolutie. Vast staat dat deze modellen bijzonder zijn en een unieke meerwaarde aan uw badkamer zullen zijn. Het is een van de koplopers van de badkamertrends en dat is meer dan opmerkelijk. Deze badkamer televisie is bijzonder geliefd bij iedereen die zichzelf graag net dat ietsje meer gunt.

badkamer televisie

Aquasound badkamer televisie à € 1435,-

Spiegeltelevisie

Wanneer u op zoek bent naar de meest geliefde badkamertrends bent u ongetwijfeld geïnteresseerd in de spiegeltelevisie. Hoewel het aanvankelijk een eerder absurd idee mag lijken, is deze in een spiegel ingebouwde badkamer televisie een van de meest geliefde en internationaal erkende technologie-snufjes op de markt. Zoals het woord, spiegeltelevisie , het zelf zegt is deze koploper van de badkamertrends 2015 een televisietoestel dat ingebouwd wordt in uw spiegel. Met een druk op de waterdichte afstandsbediening, verandert uw spiegel op onwaarschijnlijke wijze in een HD-televisie! Zo heeft u voortdurend toegang tot uw favoriete series en televisiereeksen, want de spiegeltelevisie is er steeds voor u wanneer u hem nodig hebt. Een van de bekendste leveranciers van dit model is opnieuw Splashvision, die prijzen doet variëren tussen 750 en 4800 euro.

spiegeltelevisie

Splashvision spiegeltelevisie 42 inch à €4795,-

Bekijk hier een overzicht van alle Splashvision spiegeltelevisie modellen

Voor wie geen genoeg kan krijgen van deze badkamertechnologie is er tenslotte de draadloze televisie. Het toestel valt te vergelijken met de opbouwbare televisie, maar behoeft in tegenstelling tot zijn tegenhanger geen bedrading. Zelden was televisie kijken zo efficiënt.

Deze badkamertrends zorgen ervoor dat uw televisie-ervaring naar ongekende hoogtes wordt getild, en u nooit meer iets mist!