De wasmachine is niet het meest aantrekkelijke apparaat om te zien. Als het kan heb je ze het liefst niet in het zicht staan. Maar soms heb je geen keus en moet je de wasmachine wel op de badkamer plaatsen omdat er geen andere plek is. Hoe zorg je ervoor dat de wasmachine mooi in je ontwerp verwerkt wordt? Wij van Sani4all weten mooie oplossingen!

Ondanks dat het een uitdaging is om de wasmachine en/of droger op een mooie manier in je badkamer te plaatsen heeft het ook voordelen. Je hoeft bijvoorbeeld niet het huis door met je vuile was. Daarnaast zijn de waterleidingen al aanwezig waardoor de aansluiting eenvoudig te regelen is.

Kies voor een praktisch werkblad

Met een beetje gepuzzel kan je een wasmachine en droger heel goed verwerken in je badkamer ontwerp. De machines zijn grote elementen, maar daar kan je juist gebruik van maken. Een slimme oplossing is om beide apparaten naast elkaar te plaatsen met daar bovenop een werkblad. Deze ruimte kan je voor verschillende doelen gebruiken: om was op te vouwen, handdoeken te bewaren, verzin het maar!

Indelen van een kleine badkamers

In kleine badkamers kan je het beste de machines boven elkaar plaatsen. Door er een mooie kast omheen te bouwen in de stijl van de badkamer ziet het er mooi uit! En er is niemand die zich meer stoort aan de lelijke apparaten. Dit is een hele mooie snelle oplossing. Of kies ervoor de apparaten gestapeld achter een nisje te plaatsen, zo zijn ze niet direct in het zicht zijn maar kan je er wel eenvoudig bij.

Zorg voor goede ventilatie

Het ventileren van een complete badkamer is altijd belangrijk, maar zeker ook als er een wasmachine en droger staat. In een warme natte badkamer wordt het verschil in temperatuur tussen de droogtrommel en de ruimte te klein, daardoor zal je was minder goed drogen.

Persoonlijk badkameradvies

Er zijn gelukkig nog veel meer oplossingen om een wasmachine op een mooie manier in jouw badkamer te plaatsen. Door een goed 3D-ontwerp te laten maken kan je maximaal gebruik maken van de ruimte. Jouw stijl en wensen staan hierbij voorop. Hiermee maken we een badkamer die bij jou past. Onze showrooms zijn er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. We helpen je graag.