Je bent bezig met uw badkamer en gaat voor een nieuwe (inloop)douche, een nieuw meubel, of misschien wel een hele nieuwe badkamer. Dan is de kans groot dat je gaat voor een moderne & strakke afwerking. Hier wordt – ook voor in de badkamer – steeds vaker gebruik gemaakt van aluminium profielen. De medewerkers van ALUMINIUMvakman.nl vertellen jou hier natuurlijk graag meer over! 

Aluminium U- profielen voor de badkamer.

Er zijn diverse aluminium profielen die veelvuldig gebruikt worden in de badkamer. Allereerst natuurlijk de bekende U profielen. Deze worden met name gebruikt voor het ‘vastzetten’ van specifieke elementen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een douchewandje dat met een U profiel stevig, stabiel en ook mooi gemonteerd kan worden. Vaak wordt hierbij gebruik gemaakt van geanodiseerd aluminium en/of gecoat aluminium. De zwarte aluminium profielen bijvoorbeeld zijn tegenwoordig erg populair voor de badkamer!

Hoekprofielen.

Wij hebben bewust gekozen voor een gerichte online collectie aluminium hoekprofielen, waarbij we de meest gebruikte afmetingen in Nederland & België voor een mooie afwerking van de badkamer direct online aanbieden. Naast een ruime keuze op het gebied van afmetingen, is ieder hoekprofiel in een lengte op maat te bestellen: van 10 cm tot en met 600 cm, wel zo handig! Je kunt bij ons al een aluminium hoekprofiel van 15x15x2 bestellen, maar ook een hoekprofiel van 100x100x6 mm. Altijd een aluminium hoekprofiel bij ALUMINIUMvakman.nl die perfect op maat voor jouw badkamer vervaardigd wordt, tot op de mm nauwkeurig! 

Strips.

En waarbij U profielen voor het ‘inklemmen’ en hoekprofielen voor de hoekverbinding tussen twee (haakse) elementen gebruikt worden, zijn aluminium strips ook ideaal geschikt voor een mooie afwerking in de badkamer. Ook het bestellen van aluminium strips online bij ALUMINIUMvakman op maat is – naast eenvoudig – erg voordelig. En ben je specifiek op zoek naar een maatwerk strip in verstek gezaagd, ook dit bestel je gewoon ‘mee’ bij ons. 

LET OP: 

Zeker met het oog op gebruik in de badkamer adviseren wij om onze profielen (die brut aluminium betreffen) te laten behandelen. Hierbij kun je kiezen voor geanodiseerd aluminium en/of gecoat aluminium.