Ga je aan de slag met (een nieuwe) badkamer, heel leuk! Een bepalende factor binnen de uitstraling van een badkamer is natuurlijk het wastafelmeubel. Op dit moment is ‘hout’ weer helemaal hip en met name een mooi rustiek wastafelblad wordt steeds vaker toegepast. EIKENvakman.nl is gespecialiseerd in eiken bladen op maat en hier krijgen ze ook steeds vaker de vraag of deze bladen geschikt zijn als wastafelblad.

Wie is EIKENvakman.nl?

Eikenvakman.nl is de NR. 1 webshop in Nederland & België voor prachtige eikenhouten bladen op maat. Met een ruime collectie vind je bij ons altijd een blad dat voor iedere toepassing, dus ook voor in de badkamer! Met een mooi eiken blad, volledig op maat voor jouw badkamer gemaakt, creëer je meteen een levendig en natuurlijk accent, ideaal om een relatief ‘strakke badkamer’ te voorzien van wat sfeer! Natuurlijk vertellen we jou hier graag meer over, bekijk hier alvast meteen alle eiken bladen van EIKENvakman.nl >>

Een eiken wastafelblad van EIKENvakman.nl.

Een eiken wastafelblad bestel je bij ons – perfect op maat – gewoon online. Met een uitgebreid assortiment aan eikenhouten bladen is EIKENvakman.nl de specialist voor een eikenhouten wastafelblad. Met diverse eikenhout(kwaliteit) soorten, diktes, bewerkingen en natuurlijk een afmeting op de millimeter nauwkeurig vind je bij ons altijd een blad dat precies past in jouw droom badkamer!

Wij begrijpen heel goed dat je een eiken blad waarschijnlijk met een hele specifieke maatvoering wilt hebben. De badkamer is normaal gesproken al niet de grootste ruimte van een woning en een maatwerk product is dan ook vaak gewenst. Wij zorgen er dan ook voor dat jij een eiken wastafelblad ontvangt dat precies past binnen jouw badkamer, tot op de millimeter nauwkeurig!

Maatwerk met liefde voor het vak!

Met een eiken wastafelblad van EIKENvakman bent je verzekerd van een hoogwaardig maatwerk blad, ambachtelijk verlijmd, geschaafd, bewerkt & afgewerkt, voor een scherpe (online) prijs. Ieder blad wordt – op bestelling – op maat vervaardigd door ervaren houtbewerkers met liefde voor het vak!