Wanneer u aan de slag gaat met uw badkamer, denkt u waarschijnlijk niet meteen aan een dorpel, maar het is wel goed om hier rekening mee te houden. Naast de ‘douchedorpel’ is ook de deurdorpel een element dat wel duidelijk in het zicht zit, maar waar vaak niet (of pas op het laatste moment) aan gedacht wordt. NATUURSTEENvakman.nl is gespecialiseerd in vensterbanken & dorpels van natuursteen en composiet. Voor de badkamer is composiet tegenwoordig erg populair en een dorpel van composiet op maat bij NATUURSTEENvakman.nl is eenvoudig te bestellen, super voordelig & snel geleverd.  

Een dorpel van natuursteen of composiet?

Bij NATUURSTEENvakman.nl vindt u een gericht assortiment vensterbanken en dorpels voor binnen. Hierbij bieden wij een gerichte collectie aan, waarbij er twee keuzes zijn op het gebied van materiaal: Natuursteen (Belgisch hardsteen) en composiet. Een moeilijke en zeer persoonlijke keuze, waarbij voor beide opties te pleiten valt.

Composiet heeft in een korte tijd een enorme weg afgelegd – van een ‘goedkoper product’ met wit en zwart als basiskleuren, naar een materiaal van hoogwaardige kwaliteit met veel mogelijkheden op het gebied van kleur en accenten + een optimale prijs – kwaliteit verhouding. Dit is natuurlijk ook de reden dat composiet dorpels, zeker voor de badkamer, enorm populair zijn. Lichte tinten en zachte kleuren zijn weer helemaal terug van weggeweest en vaak is het gewenst om ook de dorpel in een bijpassende tint toe te voegen. Bij Belgisch hardsteen is de keuze relatief beperkt: grijsblauw (lichtgezoet) of antraciet (donkergezoet), maar bij composiet zijn diverse wit, crème, beige en lichtgrijs tinten mogelijk, een enorme keuze op het gebied van kleur dus!

De keuze voor de unieke tekeningen en accenten van ‘echt’ natuursteen blijft een reden voor mensen om hiervoor te kiezen, maar van een kwaliteitsverschil is geen sprake meer. Daarnaast liggen de prijzen van composiet binnen dorpels een stuk lager. De keuze is echter erg persoonlijk en helemaal aan u. Waar u ook voor kiest, bij NATUURSTEENvakman.nl vindt u altijd een passende dorpel; Op maat vervaardigd, van topkwaliteit, voor de beste prijs en snel in huis! Bekijk hier alle binnen dorpels van NATUURSTEENvakman.

TIP: Wilt u gaan voor de optimale prijs-kwaliteit verhouding van composiet maar bent u gek op die uitstraling van Belgisch hardsteen? Een van onze 9 prachtige composiet kleuren is een antraciet – zwarte donker gezoete Belgisch hardsteen look – imitatie. Zeker het bekijken waard dus!