Wil je jouw interieur een goede opsteker geven? Het vervangen van je binnendeuren is een geweldige optie. Binnendeuren zijn een erg belangrijk onderdeel binnenshuis en kunnen een grote invloed hebben op de algehele look en sfeer van je huis. Binnendeuren kun je in allerlei soorten krijgen. Afhankelijk van je persoonlijke smaak en budget zijn er diverse soorten binnendeuren beschikbaar. Moderne glazen deuren, landelijke houten deuren of klassieke binnendeuren, ze zijn in allerlei soorten en maten te bestellen. Er is altijd wel een binnendeur die bij je past. 

Deuren in verschillende sferen

Binnendeuren zijn er in allerlei sferen te verkrijgen. Iedere stijl draagt op een andere wijze bij aan je interieurstijl. Industriële deuren zijn te herkennen aan een minimalistisch design met glaspanelen. Landelijke binnendeuren zijn razend populair dankzij het houtwerk, wat duidelijk naar voren komt. Daarnaast heb je bijvoorbeeld ook jaren 30, klassieke, moderne en tijdloze binnendeuren. Iedere deurstijl heeft zijn eigen charme. 

Opdekdeuren vs. stompe deuren

Wanneer je een binnendeur gaat bestellen, dien je de keuze te maken tussen een opdekdeur of stompe deur. Vaak zijn binnendeuren in beide varianten te bestellen. Stompe binnendeuren vallen volledig in het kozijn. Opdekdeuren vallen gedeeltelijk op het kozijn. De opdekrand voorkomt namelijk dat de deur in het kozijn valt. Opdekdeuren en stompe deuren worden beide op een andere manier afgehangen. 

Binnendeuren met glas

Binnendeuren met glas zijn enorm populair, dankzij de luxe uitstraling. Glasdeuren zijn er in allerlei stijlen te krijgen. Jaren 30 deuren zijn bijvoorbeeld erg mooi in combinatie met glas-in-lood. Bovendien zijn verschillende glassoorten mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan blank facetglas, figuurglas, getint glas of rookglas. Bij iedere voorkeur past wel de juiste glassoort en deur. De combinaties zijn eindeloos. 

Diverse deurmerken

Binnendeuren worden geleverd door verschillende fabrikanten. Albo, Austria, Skantrae en Weekamp zijn zomaar een aantal leveranciers van binnendeuren, die deuren van hoogwaardige kwaliteit leveren. Zij bieden verschillende deuren aan voor een voordelige prijs. 

Kies een deur uit

Heb je al wel eens het assortiment binnendeuren van Sleiderink bekeken? Zij bieden een enorm breed assortiment aan in binnendeuren, welke in allerlei stijlen beschikbaar zijn. Neem contact op met één van hun productspecialisten als er nog vragen zijn.