Wanneer je jouw badkamer gaat renoveren of een geheel nieuwe badkamer gaat ontwerpen, dan is het van belang om op de hoogte te zijn van de laatste trends en ontwikkelingen. In deze blog zullen we de meest interessante badkamertrends voor het interieur van je badkamer bespreken en bespreken we alternatieve financieringsmiddelen voor je badkamer.

Lichte kleuren

Steeds meer mensen pakken het interieur van hun badkamer serieus aan. Vooral het gebruik van lichte kleuren is een trend die de laatste jaren vaker terugkomt. Mensen zoeken naar een minimalistisch design waar ze in de ochtend rustig in wakker kunnen worden of in de avond tot rust kunnen komen. Rust is dan ook een van de grootste voordelen die badkamers met lichte kleuren hebben. Daarnaast geven deze kleuren het gevoel alsof je badkamer ruimer is dan hij lijkt. Wanneer je voor een frisse look gaat, is het aan te raden om witte, beige of pastelkleuren te gebruiken. 

Natuurlijke uitstraling

Het gebruik van een zachte en warme uitstraling van een natuurlijke badkamer is de afgelopen jaren steeds meer toegenomen. Voor kasten en vloeren wordt veel hout gebruikt om een warme sfeer aan badkamers te geven. Daarnaast worden muren en douchecabines van donker steen of taupe tegels gemaakt. Dit interieur houdt het licht goed vast, waardoor je bij elke douchebeurt een warm gevoel krijgt. Naast de goede sfeer en mooie uitstraling van deze badkamers, zijn de materialen vaak ook duurzaam, wat bijdraagt aan een beter milieu.

Waskom

De trends van afgelopen jaren zijn dus vooral gericht op de stijl en inrichting van badkamers. Zo ook het gebruik van een waskom. De waskom dient als een stijlvolle vervanging voor wasbakken en wastafels. Naast stijl, biedt een waskom ook gemak. Waskommen zijn namelijk makkelijk te installeren en ook weer makkelijk weg te halen. Als je je waskom na een tijd beu bent, kun je gemakkelijk een nieuwe uitzoeken en gelijk weer plaatsen in je badkamer. Waskommen zijn in veel verschillende maten, vormen en materialen te krijgen. Hierdoor zit er altijd één bij die bij de rest van je badkamer past.

Financiering badkamer

Steeds vaker worden alternatieve middelen gebruikt om badkamers af te betalen. Zo worden er bijvoorbeeld vaker leningen afgesloten of wordt er achteraf betaald. Daarnaast kun je door de gigantische groei van crypto ook bij steeds meer badkamerspecialisten je badkamer met Bitcoin kopen. Badkamers zijn ook in termijnen af te betalen, waardoor je niet in een keer een groot bedrag kwijt bent. 

Ben je geïnteresseerd in crypto en ben je benieuwd wat je ermee kan kopen? Bij Anycoindirect.eu kun je een digitale wallet aanmaken, waar je crypto kan kopen, verkopen, bewaren of traden.