Je badkamer is een heerlijke plek waar je helemaal tot rust kunt komen. Doe de deur dicht en draai het slot om en je bent even van de buitenwereld gescheiden. Of je nu een grote badkamer hebt of een kleine, alleen beschikt over een douche of ook over een ruim bad, het is even helemaal jouw plek. Helemaal wanneer de inrichting helemaal naar je smaak is en je deze met mooie design badkameraccessoires hebt afgemaakt. Want het verschil zit toch wel in de details.

Kranen

Een belangrijk onderdeel van je badkamer zijn de kranen. Er zijn veel verschillende design kranen verkrijgbaar, passend bij de diverse stijlen in badkamers. Bij een moderne badkamer met strakke lijnen kies je bijvoorbeeld voor hoekige kranen van glanzend chroom of juist met een matte finish. Heb je vooral zachte lijnen in de badkamer dan kies je voor kranen met vloeiende, ronde lijnen. Liefst met een lange hals. Een landelijke badkamer vraagt natuurlijk om design badkameraccessoires met een vintage look. Zo kun je bijvoorbeeld ouderwetse kranen in een moderne uitvoering kiezen.

design badkamerkranen

Mooie spiegels

Om jezelf ’s morgens op te maken of te scheren, gebruik je natuurlijk een spiegel. En niet zomaar een spiegel, maar eentje die perfect past bij de stijl van je badkamer. Voor de landelijke badkamer is het mooi om een ingelijste spiegel op te hangen, waarbij de lijst een vintage of landelijke look heeft. Een moderne badkamer vraagt om een rechthoekige spiegel. En je kiest natuurlijk voor een ovale spiegel voor de badkamer met zachte lijnen.

design badkamerspiegels

Toiletaccessoires

Niet alle badkamers hebben ook een toilet erin, maar mocht de jouwe dat wel hebben, weet dan dat er ook voor je toilet design badkameraccessoires zijn. Denk hierbij aan de wc-rolhouder voor aan de muur en de toiletborstel. Voor de verschillende badkamerstijlen kun je ook bijpassende toiletaccessoires vinden. Zo zijn er modern uitgevoerde toiletaccessoires, maar ook voor de landelijke stijl.

design badkameraccessoires

Wastafelaccessoires

En dat geldt zeker ook voor de wastafelaccessoires. Kies eens voor strak design voor je zeepbakje, zeepdispenser, tandenborstelhouders en het plankje boven de wastafel in de stijl van de kranen. Of ga voor natuurlijk steen of hout als je een landelijke badkamerstijl hebt. Deze design badkameraccessoires voor de wastafel maken de stijl echt helemaal af.

En meer…

Maar er zijn nog meer design badkameraccessoires verkrijgbaar. Bijvoorbeeld bijpassende badmatten en douchegordijnen. Wat dacht je van mooie flessen waar je badzout in kunt bewaren en een handdoekenrek die de sfeer in de badkamer helemaal compleet maakt. En dan hebben we het nog geen eens gehad over bijpassende kandelaars waarmee je dat romantische sfeertje in je badkamer kunt oproepen.

Design badkameraccessoires op elkaar afstemmen

Zoals je ziet zijn er verschillende design badkameraccessoires verkrijgbaar. Breng harmonie in de badkamer door deze accessoires op elkaar af te stemmen. Bijvoorbeeld door de kranen voor het bad, de douche en de wastafel allemaal in dezelfde stijl te nemen. Voer deze stijl vervolgens door in de spiegels, het zeepbakje, je tandenborstelhouder en zelfs de accessoires voor het toilet. Hierdoor zorg je dat overal waar je kijkt, je stijl en smaak helemaal tot zijn recht komt. En het brengt nog meer rust met zich mee. Dat wordt genieten van een heerlijk schuimbad of lekkere douche.