10 leuke zeepschaaltjes

In elke keuken en elke badkamer is het nodig: zeep. Voordat je je culinaire kunsten uitoefent, behoor je eerst je handen grondig te wassen met verfrissende zeep. Indien je een bezoek aan het toilet hebt gedaan, dan is het zeer belangrijk om je handen daarna ook goed te wassen met zeep en water. Om jezelf en anderen op een leuke manier te herinneren dat je je handen moet wassen bieden de mooie decoratieve zeepschaaltjes uitkomst.

Zack Lyos zeepschaaltjes

De Zack Lyos zeepschaal is de perfecte zeepschaal om je rommelige wastafel om te toveren tot een netjes opgeruimde wastafel. De Zack Lyos zeepschaaltjes ogen modern. Niet vreemd ook. De zeepschaaltjes zijn vervaardigt uit glanzend rvs. Het is een prachtig gestroomlijnde zeepschaal die elk modern interieur tot haar recht doet komen. Je kunt er vrij grote zeepjes in bewaren. De zeepschaal heeft namelijk een diameter van 12 centimeter en is 3 centimeter hoog.

zack lyos zeepschaaltje

zack lyos zeepschaaltje à 34,95

Koziol Sense zeephouder

Op zoek naar een simplistische maar toch stijlvolle zeephouder? Kies dan voor Koziol Sense zeephouder. Dit is een fijne zeephouder voor elke badkamer en voor in het toilet. Het is een stevige houder die na een keer vallen niet kapot barst. De houder is namelijk gemaakt van kunststof. De zeephouder heeft de vorm van een opgevouwen blad. De organische vorm in combinatie met de moderne elementen maakt de Sense zeephouder een fantastisch design.

koziol sense zeephouder

koziol sense zeephouder à €3,95

Kikkerland zeeppomp

Gebruik jij veel zeep of handlotion? Dan is de Kikkerland Zeeppomp echt iets voor jou. Deze zeeppomp is groot en is naast zijn praktische functie ook een fantastische decoratieve toevoeging op ieders interieur.

kikkerland zeeppomp

Pip Royal zeepdispenser

Een echte klassieker in elke badkamer: de Pip Royal zeepdispenser. Deze porseleinen zeepdispenser voegt een koninklijk tintje toe aan elke badkamer. Deze luxe zeeppomp is uitgevoerd met gouden accenten en Delfts blauw. Een echte eyecatcher!

pip royal zeepdispenser

pip royal zeepdispenser à € 16,95

Zone zeepschaal

Zone heeft een prachtige collectie aan badkamer accessoires van hoge kwaliteit. De Zone zeepschaal behoort hier ook bij. Een prachtige aardewerk schaaltje met een zeer simplistische uitstraling. Een artikel dat voor detail, functionaliteit en design is gemaakt.

zone nova zeepschaaltje

zone nova zeepschaaltje à €13,95

Zone Confetti Zeepdispenser

Heb je vloeibare zeep. Dan is een ander artikel in de Zone collectie een prachtig alternatief. De Zone Confetti Zeepdispenser. Een mooie zeeppomp dat design en functionaliteit combineert.

zone confetti zeepdispenser

zone confetti zeepdispenser à €17,49

Zack Scala zeepschaal

De Zack Scala zeepschaal is een prachtige zeepschaal met een mooie spiegelglans. Het fijne aan deze zeepschaaltjes is dat je niet te maken krijgt met roestvlekken door het vocht. De Zack Scala zeepschaal is namelijk roestvrijstaal. Verder is de Scala zeepschaal anders dan andere. Deze zet je niet neer op de wastafel, maar kun je via het nieuwe bevestigingssysteem aan de muur vastzetten.

zack scala zeepschaal

zack scala zeepschaal à 61,-

Koziol Loop Zeepschaaltjes

Een ideale optie voor de krappe wastafel of de kleine badkamer. De Koziol Loop zeepschaal is een handige zeepschaal die je dankzij de zuignap gemakkelijk glad oppervlakte kan plaatsen.

koziol loop zeepschaal

koziol loop zeepschaal à 10,45

Clayre & Eef Zeepbak

De Clayre & Eef Zeepbak is niet alleen praktisch, maar ook zeer decoratief. Deze zeepbak kun je ophangen aan de wasbak en er meerdere stukken zeep in bewaren. Het rek is gemaakt van ijzer en prachtige afgewerkt met roosjes en blaadjes. Een genot voor ieders oog.

clayre en eef zeepbak

clayre en eef zeepbak à 13,96

Blomus Areo Zeepschaal Wandmodel

De Blomus Areo Zeepschaal Wandmodel mag eigenlijk in geen een modern interieur missen. Deze stijlvolle, glanzende gestroomlijnde zeepschaal vervaardigt uit rvs is een fantastische toevoeging op iedere modern ingerichte badkamer.

blomus areo zeepschaal

blomus areo zeepschaal à 54,95

Nomess Copenhagen Zeepschaaltjes

De Nomess Copenhagen Zeepschaal is glashelder. Deze zeepschaal is gemaakt van acryl glas en oogt ontzettend stijlvol en ook hygiënisch in een badkamer.

nomess copenhagen zeepschaal