Tegelmegashop heeft een divers aanbod wand- en vloertegels uitermate geschikt voor de badkamer. Uiteenlopend van keramische betonlook tegels met grote formaten tot klein formaat vintage Portugese tegels en van sfeervolle natuursteenlook tegels tot metro wandtegels. Voor welke stijl u ook kiest met een topkwaliteit 1e keus keramische badkamertegel bent u verzekerd van een duurzame en onderhoudsvriendelijke badkamer. Bestel ook eenvoudig online uw geschikte badkamertegels bij Tegelmegashop.nl

Keramiek en natuursteen badkamertegels.

Populaire tegels voor de badkamer zijn de keramische tegels en de natuursteen badkamertegels. Deze komen dan ook veelvuldig voor in ons assortiment. Op het moment dat u kiest voor natuursteen badkamer wand- en/of vloertegels dan kunt u een prachtige badkamer creëren. Populaire natuursteen tegels zijn onder andere marmer en de travertin. Keramische tegels voor uw badkamer zijn daarentegen heel goed te combineren met natuursteen tegels. Meestal zijn de vloertegels van natuursteen en de wandtegels van keramiek. Kiest u voor natuursteen vergeet dan natuurlijk niet deze eerst te impregneren. Naast online eenvoudig uw favoriete badkamertegel te bestellen kunt u een bezoek komen brengen aan onze 1000m² grote showroom in Roermond. Hier hebben wij diverse badkameropstellingen voor u gemaakt zodat u de perfecte sferen kunt ervaren.

Het combineren met mozaïek in de badkamer.

Naast badkamertegels van keramiek of natuursteen worden vaak ook mozaïek tegels toegepast in de badkamer. Combineer bijvoorbeeld een keramische vloertegel met uw favoriete mozaïek tegen de badkamerwand. Het plaatsen van mozaïek zorgt voor een unieke sfeer in de ruimte. Mozaïek tegels zorgen vaak voor vaak voor een kleurige en vrolijke sfeer in uw badkamer. Het is belangrijk om te vermelden dat wanneer u kiest voor mozaïek van natuursteen, u altijd moet impregneren. Tegelmegashop adviseert hierbij optimaal en natuurlijk kunt u ook de beschermlaag bijbestellen bij Tegelmegashop.nl. Mozaïek tegels zijn niet alleen ideaal voor op de badkamer maar komen ook tot hun recht in de keuken of op het toilet. Riverstones, Coins of glasmoziek bestel eenvoudig en voordelig uw favoriete mozaiek tegels online bij Tegelmegashop.nl.