Het meest in het oog springende van je badkamer is natuurlijk het sanitair. Dit zijn namelijk de grootste voorzieningen in deze ruimte. Hier bepaal je echter uiteindelijk niet de stijl van je badkamer mee. Dat doen namelijk je badkameraccessoires!

Op het wereldwijde web en in verschillende fysieke winkels is een groot scala aan badkameraccessoires te vinden. Het belangrijkst om in acht te nemen wanneer je hiernaar op zoek gaat is dat je badkameraccessoires matchen. Van een ratjetoe aan accessoires krijg je namelijk een onrustige badkamer, terwijl deze plek juist een oase van rust hoort te zijn. Meest eenvoudige manier om dit voor elkaar kan krijgen is een bepaalde serie van een badkamermerk aan te schaffen. Het meest bekende merk dat verschillende series heeft is Tiger. Bekende series van dit merk zijn Tiger Items, Bold, Impuls, Ontario en natuurlijk Boston. ‘Leuk’ denk je waarschijnlijk, maar wat zijn nu de belangrijkste accessoires die je in je badkamer nodig hebt, wil je je badkamer goed laten matchen?

Handdoekenrek
Waar hang je tenslotte anders je handdoeken op? Perfect om deze naast je douche of bad te hangen, zodat je je handoeken altijd snel bij de hand hebt.

WC-Borstel
Niet iedere badkamer heeft een toilet, maar indien je dit wel hebt kan je het best de toilet items ook met elkaar laten matchen. Bij WC-borstels heb je de keuze tussen hangende en staande exemplaren.

WC-Rolhouder
Hier denk je misschien niet direct aan, maar je mist hem pas wanneer je hem niet hebt: de WC-rolhouder. Waar laat je anders je toiletpapier?

badkamer accessoires

Zeepdispenser
Ideaal voor bij je wasbak, de zeepdispenser. Veel mensen vinden dit handiger dan losse handzeep en een zeepdispenser is in de stijl van de rest van je badkamer aan te kopen.

Doucherekje
Een doucherekje gebruik je om je zeep, douchegel of shampoo in je douche te zetten. Subtiel, maar stijlvol wanneer je dit in lijn met je andere accessoires kiest.

Bekerhouder
Een bekerhouder is zeer geschikt om naast je wasbak te monteren, waarin je je tandenborstel op kan bergen en een drinkglas in kan plaatsen.

Haakjes
De meeste mensen denken hier als laatste of helemaal niet aan, maar uiteindelijk gooit niemand de handdoek bij de wastafel op de grond, toch? Maak je badkamerstijl compleet met een subtiel, maar wel noodzakelijk accessoire, namelijk het handdoekhaakje.

Je eigen stijlvolle badkamer is compleet

Uiteraard zijn er nog verschillende andere badkameraccessoires te bedenken welke je kan matchen met je stijl. Wanneer je echter bovenstaande items in één serie aankoopt heb je in ieder geval je eigen stijlvol gecreëerde badkamer!