Is de badkamer toe aan een renovatie? Kies voor een Scandinavische stijl in de badkamer. Deze stijl geeft de badkamer een uitermate ontspannend gevoel. Kom tot rust in een badkamer die aanvoelt als een wellness center. Hoe je jouw badkamer kunt omtoveren met een Scandinavisch tintje? Dat lees je hier.scandinavische badkamer

Kleuren

Misschien wel het belangrijkste van de Scandinavische stijl, is het kleurgebruik. Er wordt uitgegaan van het gebruik van rustige kleuren en zachte tinten. Natuurlijke kleuren die zorgen voor een rustig gevoel in huis. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor tegels van natuursteen in een lichte kleur. Verf de muren in een zachte tint en maak deze kamer tot een waar rustoord. Zet dit kleurgebruik door in de accessoires voor de badkamer. Zeeppompjes en handdoeken die perfect aansluiten bij de kleuren van de badkamer.

Verlichting

Door de juiste verlichting te plaatsen, kun je jouw badkamer een unieke uitstraling geven. Bekijk de unieke collectie aan design lampen van het merk Hay Design. Dit merk biedt unieke lampen in de Scandinavische stijl. Kies subtiele design lampen voor in de badkamer met een simplistisch Scandinavisch design. Het merk Hay Design heeft een ruim aanbod aan alle soorten lampen voor in de badkamer. Met de juiste verlichting kun je jouw badkamer helemaal doen stralen. Kies voor design lampen die de eenvoud van de Scandinavische stijl goed benadrukken.

Badkamermeubilair

Het Scandinavisch design wordt gekenmerkt door de simplistisch(e) lijnen, vormgeving en design. Houdt de badkamer rustig met eenvoudige en duidelijke producten. Kies badkamermeubilair en sanitair in dezelfde eenvoudige stijl voor een unieke uitstraling. Omdat er bij Scandinavisch interieur vaak gebruikt wordt gemaakt van natuurlijke materialen, is de keuze voor massief houten badkamermeubels een goede toevoeging voor het creëren van deze unieke look.

Planten

Een Scandinavische inrichting zonder planten? Is dat eigenlijk wel een Scandinavische inrichting? Planten maken de badkamer in Scandinavische stijl helemaal af. Niet alleen ziet het er prachtig uit, het zorgt er ook voor dat de luchtkwaliteit optimaal blijft in de badkamer. Zet een aantal planten in de badkamer om het Scandinavische design helemaal af te maken,

Is jouw badkamer aan vervanging toe? Kies voor de unieke Scandinavische stijl. Deze simplistische stijl zorgt voor rust in de ruimte en is erg stijlvol. Maak gebruik van zachte en natuurlijke tinten, eenvoudig ontwerp en kies voor de juiste verlichting in de badkamer.