Soundsystem in de badkamer

Veel mensen vinden het prettig om muziek te luisteren als ze aan het douchen zijn. Als je jouw favoriete muziek wil kunnen luisteren als je aan het douchen of badderen bent, schaf je een soundsysteem voor in de badkamer aan. In dit artikel lees je welke mogelijkheden je hebt bij het kopen van een speaker in de badkamer en hoe je het beste soundsysteem kunt kopen.

Altijd een lekker muziekje in de badkamer

Koop je een soundysteem voor in de badkamer, dan kun je jouw favoriete muziek luisteren tijdens het douchen of badderen. In de ochtend zet je een gezellig muziekje op om wakker te worden tijdens het douchen, ’s avonds luister je ontspannen muziek als je even in bad gaat. Met een speaker in de badkamer is alles mogelijk.

Een soundsystem in de badkamer: de mogelijkheden

Als je een soundsysteem voor in de badkamer wil kopen, kun je uit diverse systemen kiezen. Hieronder worden de mogelijkheden van een soundsystem in de badkamer kort beschreven.

Een radio in de badkamer

Vind je het prettig om naar de radio te luisteren? Dan kun je een standaard radio in de badkamer neerzetten. Koop je een gewone radio, dan is het verstandig deze niet te dicht bij de douche of het bad neer te zetten. Door de stoom kan de radio namelijk kapot gaan. Koop je een radio die speciaal ontwikkeld is om op de badkamer te gebruiken, dan is dit geen probleem. Er zijn zelfs radio’s die je onder de douche kunt gebruiken.

Een Bluetooth boxje in de badkamer

Je kunt ook een standaard Bluetooth box kopen en deze op de badkamer neerzetten. Wel is het verstandig in dit geval een box aan te schaffen die tegen spatwater kan. Je gaat er niet vanuit dat er water op het boxje in de badkamer komt, maar dit kan natuurlijk altijd gebeuren. Mocht er toch een beetje water op je boxje komen tijdens het douchen of badderen, dan is het belangrijk dat de box niet direct kapot gaat.

Een compleet muzieksysteem in de badkamer

Tot slot kun je er ook voor kiezen een compleet muzieksysteem in de badkamer te verwerken, zoals bijvoorbeeld het systeem van Sonos. Dit systeem kun je overigens niet alleen in de badkamer implementeren, maar in je gehele woning. Als je partner muziek luistert in de woonkamer, kun jij je eigen muziek op zetten in de badkamer. Dit maakt het muzieksysteem van Sonos zo gebruiksvriendelijk voor een groter huishouden.

Overigens heeft niet alleen Sonos een muzieksysteem ontwikkeld dat je op deze manier kunt gebruiken. Er zijn vergelijkbare muzieksystemen, zoals die van Bose of Samsung.

Een soundsystem kopen: vergelijk producten met elkaar

Wil je een radio in de badkamer, wil je een standaard Bluetooth boxje in de badkamer gebruiken of ga je toch voor een compleet muzieksysteem? De beste manier om hier achter te komen, is door de diverse mogelijkheden met elkaar te vergelijken. Vergelijk je hierna ook nog diverse producten met elkaar, dan vind je vanzelf het beste soundsysteem voor in de badkamer.