Je badkamer is één van de ruimtes in je woning waar je het meest bent gesteld op je privacy. Voor een goede ventilatie zijn de meeste sanitaire ruimtes echter voorzien van een raam, waardoor je buren en toevallige passanten zo naar binnen kunnen kijken. Om dat nu te voorkomen is het aan te raden om te zorgen voor geschikte gordijnen voor in de badkamer. Denk je aan gordijnen, dan denk je al vaak aan die ouderwetse stoffen varianten. Natuurlijk zijn deze niet de beste keuze voor een plek waar het vaak vochtig is. Gelukkig heb je daarom een steeds grotere keuze als het gaat om raambekleding voor in je badkamer. Zo kun je onder meer kiezen voor hoogwaardige pvc jaloezieën. Ze zijn verkrijgbaar in een ruim scala aan mooie kleuren en in iedere maat die je maar kunt bedenken of wensen.

Pvc jaloezieën zijn een ideale keuze voor in je badkamer

Pvc jaloezieën zijn om verschillende redenen een werkelijk ideale keuze voor in je badkamer. Allereerst zijn ze bijzonder praktisch in zowel het onderhoud als het gebruik. Ze kunnen in een handomdraai opengezet worden of juist helemaal worden gesloten en wanneer je het raam wilt poetsen kun je de jaloezieën eenvoudig omhoog hijsen. De aard van het materiaal zorgt ervoor dat
de jaloezieën bijzonder eenvoudig te reinigen zijn, waardoor je minder tijd hoeft te verspillen aan dit weinig inspirerende klusje. De jaloezieën zijn gemaakt van pvc, een zeer hoogwaardige kwaliteit kunststof. Hierdoor is deze soort raambedekking zeer duurzaam en gaat deze ook bij intensief gebruik jarenlang mee.

Altijd in de juiste kleur en altijd in de juiste maat

Om erachter te komen welke kleur jaloezieën het mooiste zullen staan in jouw badkamer is het raadzaam om kleurstalen aan te vragen. Bij veel gespecialiseerde bedrijven kun je deze gratis verkrijgen. De standaard lamelbreedte van de jaloezieën is 50 millimeter, wat een ideale breedte is gebleken voor de optimale zonwering en privacy. De jaloezieën zelf zijn in veel verschillende maten verkrijgbaar, tot wel 260 centimeter breedte. Zelfs het grootste badkamerraam kan op deze manier netjes en stijlvol worden bedekt.

Je pvc jaloezieën worden geheel op maat gemaakt

Kies je voor jaloezieën van pvc voor in de badkamer dan wil je natuurlijk wel dat ze perfect passen bij het formaat van het raamkozijn. Op deze manier ziet de ruimte er extra stijlvol uit. Ga daarom voor het aanschaffen van je jaloezieën altijd naar een erkend bedrijf. Deze levert je altijd een topservice en maakt je jaloezieën van pvc zelfs helemaal voor jou op maat. Om precies te weten hoe groot de jaloezieën moeten worden kun je je ramen zelf opmeten, maar natuurlijk staan ook de specialisten altijd voor je klaar om dit te regelen. Vervolgens is het alleen nog maar een kwestie van bestellen en daarna netjes ophangen en je badkamer jaloezieën zijn klaar voor gebruik.