Een urinoir kopen voor in de badkamer: een echte aanraderurinoir kopen

Als je jouw badkamer helemaal opnieuw gaat bouwen of flink onder handen gaat nemen in een verbouwing, heb je de mogelijkheid om nieuwe dingen aan jouw badkamer toe te voegen. Een echte aanrader voor mensen die hun badkamer opnieuw gaan bouwen of gaan verbouwen, is het urinoir. Wat een urinoir precies is, waarom urinoirs zo populair zijn, welke mogelijkheden je hebt bij het aanschaffen van een urinoir en op welke kosten je moet rekenen als je een urinoir gaat kopen, lees je in dit artikel.

Wat is een urinoir?

Een urinoir is een sanitaire gelegenheid die gebruikt wordt om te plassen. Het urinoir hangt aan de muur en is voorzien van een effectieve spoeling, die zo min mogelijk water gebruikt en het urinoir toch effectief reinigt. Kijk je in de openbare toiletten voor mannen, dan zie je vaak meerdere urinoirs hangen.

Waarom is een urinoir voor in de badkamer zo populair?keramag aller urinoir 236600600

Steeds meer mensen kiezen voor urinoir kopen en dit is niet voor niets. Kies je voor urinoir kopen, dan profiteer je namelijk van verschillende voordelen die de aanschaf van een inbouw urinoir erg aantrekkelijk maken:

  • Een urinoir is gemakkelijk in gebruik. Als mannen in een toilet plassen, gaat het nog wel eens mis. Een urinoir hangt wat hoger aan de wand, waardoor het gemakkelijker is om ‘gericht’ de blaas te legen.
  • Een urinoir is zuinig. Er wordt weinig water gebruikt door de automatische spoeling, waardoor er zo min mogelijk water verloren gaat.
  • Een urinoir is schoon en onderhoudsarm. De automatische spoeling doet al het werk en jij hoeft nauwelijks nog actie te ondernemen om het urinoir schoon te krijgen.

En omdat een inbouw urinoir vrij voordelig is, hoef je slechts een klein bedrag te investeren om van bovenstaande voordelen te profiteren.

Wat voor soort modellen zijn er?inbouw urinoir

Er zijn vele verschillende modellen beschikbaar van het urinoir. Heb je een badkamer met een moderne look, dan kun je een inbouw urinoir aanschaffen in een vierkante vorm. De vierkante vorm geeft het urinoir een moderne en designer achtige look en laat het alternatieve toilet helemaal aansluiten bij de rest van de badkamer. Heb je een badkamer met voornamelijk ronde vormen, dan kun je een urinoir aanschaffen die qua vorm helemaal bij de badkamer past. Koop je een ronde inbouw urinoir, dan valt het alternatieve toilet helemaal weg in de rest van de badkamer en ontstaat er één geheel.

Tot slot kun je niet alleen kiezen voor verschillende vormen bij het aanschaffen van een urinoir, maar kun je ook verschillende soorten materialen kiezen voor het alternatieve toilet. Van porselein tot beton en staal: het is allemaal mogelijk bij het aanschaffen van een inbouw urinoir voor in de badkamer.

Wat zijn de gemiddelde kosten van urinoir kopen in de badkamer?laufen antero urinoir achterinlaat wit

Wil je een urinoir kopen voor in de badkamer, dan moet je hier uiteraard een bepaalde investering voor doen. Omdat de kosten van een inbouw urinoir zo laag zijn, is de investering van urinoir kopen erg laag. De gemiddelde prijs die je betaalt voor een kwalitatief hoogwaardige urinoir, betreft een prijs van 200 euro. Koop je een luxere urinoir, dan kun je tot 300 euro kwijt zijn. Kies je een meer sobere urinoir, dan betaal je zelfs minder dan 200 euro.