Er zijn veel woningeigenaren die met het ‘probleem’ kampen hoe ze meer sfeer en charme in de badkamer kunnen brengen. De badkamer sfeer geven is gelukkig gemakkelijker dan het lijkt. Of je nu een grote of kleine badkamer hebt: voor de badkamer sfeer geven hoef je echt niet de complete badkamer op de schop te zetten. Mt subtiele en eenvoudige accessoires kom je een heel eind. Een goede methode als je de badkamer sfeer geven wilt, is mooie rieten wasmanden in de badkamer neerzetten, zoals een rotan wasmand, rieten wasmand met deksel of natuurlijke wasmanden van andere materiaalsoorten. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van het plaatsen van leuke wasmanden in de sanitaire ruimte? En welke mogelijkheden zijn er als je natuurlijke wasmanden zoekt, zoals een zeegras wasmand met deksel of een gevlochten wasmand?

Een natuurlijke uitstraling zorgt voor een relaxed gevoel

Een van de grootste voordelen van leuke wasmanden die van natuurlijke materialen zijn gemaakt, is het gevoel van ontspanning en relaxedheid die ze oproepen. Mooie rieten wasmanden – denk aan een rotan wasmand, een wasmand van zeegras of een bamboe wasmand – zijn enorm sfeerverhogend.

Natuurlijk ontworpen wasmanden passen in elke badkamer

Als aantrekkelijk kenmerk van wasmanden van natuurlijke materialen, is dat ze in elke badkamer passen. Een rieten wasmand met deksel komt volledig tot zijn recht in een romantische of klassiek badruimte, maar zeker ook in een eigentijds ontworpen industriële badkamer. Hetzelfde geldt voor een wasmand zeegras of een bamboe wasmand. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw gevlochten wasmand of zeegras wasmand met deksel uit de toon valt in een net gerenoveerde en gemoderniseerde badkamer. Sterker nog: in een kleine badkamer geeft een wasmand zeegras net dat beetje meer energie en charme dat nodig is om je daar op je gemak te voelen.

Keuze in overvloed

Bekijk nu online een uitgebreid assortiment aan wasmanden gemaakt van natuurlijk materiaal. Of je nu van riet, rotan, bamboe of zeegras houdt: er is keuze in overvloed als je plannen hebt om jouw badkamer op te knappen!

Hadid Hen geweven rotan wasmand, grijs (Klik en bestel)
Hadid handgeweven rotan opbergkoffer L60 x W30 x H35cm, grijs (Klik en bestel)
Hadid Hen 2 x geweven rotan wasmanden, grijs (Klik en bestel)
Havana wasmand van zeegras, mosterdgeel (Klik en bestel)
Soller wasmand van zeegras, wit (Klik en bestel)

Extra opbergruimte als voordeel

Veel badkamers hebben maar een beperkte ruimte te bieden. Maar of je nu een kleine badkamer hebt of een uitgebreide badruimte: een wasmand van zeegras of een rieten wasmand met deksel schept juist extra ruimte. Zeker als je kleien kinderen hebt, maak je mee dat ze bij het douchen of baden hun gebruikte kleding in een hoek smijten. De badkamer wordt hierdoor niet alleen rommeliger, maar lijkt ook meteen een stuk kleiner. Zet je in de badkamer een gevlochten wasmand neer, zoals een rotan wasmand, dan zul je merken dat de vloer en omgeving in de badkamer er een stuk rustiger uit gaat zien. De te wassen kleding kan namelijk direct in een zeegras wasmand met deksel gedeponeerd worden, of in andere natuurlijke wasmanden. Dat ruimt lekker op!