De witte Scandinavische badkamer is op zich zelf al een grote trend, maar binnen deze trend zijn er nog veel meer trends die ook jij kunt toepassen om je badkamer op een zo mooi mogelijke manier te presenteren. Wanneer je op google zoekt op
Scandinavische badkamer wit zul je zien dat er vele manieren zijn om de badkamer in te richten zodat deze voldoet aan het thema. Een Scandinavische witte badkamer oogt niet alleen mooi, schoon en rustig maar het zal er ook aan bijdragen dat jij er zelf heerlijk kunt ontspannen. Omdat er geen overbodige afleidingen zullen zijn zul je in deze ruimte van het huis volledig tot rust kunnen komen. Wil jij je ook zen voelen in je eigen witte Scandinavische badkamer, pas dan de volgende styling tips toe.

scandinavische badkamer wit

1. Witte muren voor de Scandinavische badkamer wit

Zorg dat je muren volledig wit zijn. Dit kan door middel van verf of hippe tegeltjes. Je zult misschien denken, zijn er witte hippe tegeltjes? Ja, die zijn er zeker! Je kunt egale witte tegels afwisselen met witte tegels met een zacht reliëf. Zo krijgt de ruimte een speelse vibe terwijl het wel haar rustige uitstraling zal behouden.

2. Witte kasten voor je witte badtextiel

Als je aan Scandinavische kasten denkt denk je al gauw aan de Ikea. Budget vriendelijk en een mooi design in één. Zorg dat je deze kasten niet vult met allerlei prularia maar plaats er alleen je witte badtextiel in. De textuur van je handdoeken en washandjes geven een extra dimensie aan de kast en het zal zorgen dat de kast geen saaie uitstraling krijgt. Wil je een keer iets anders dan de Ikea kast, kijk dan ook eens bij Loods 5. Ook hier hebben ze regelmatig mooie witte kasten.

3. Witte handdoeken en washandjes

Bij een witte Scandinavische badkamer hoort ook wit badtextiel.Zoals bij punt twee genoemd is het van essentieel belang dat je met witte handdoeken werkt om de rustige uitstraling te behouden. Voor de luxere handdoeken kun je terecht bij de Bijenkorf. Ben je op zoek naar een budget vriendelijkere optie kijk dan ook eens bij de Hema of de Zeeman.

scandinavische witte badkamer

4. Decoratie

Hou de ruimte clean en minimalistisch en hou zo veel mogelijk rommel weg. De ruimte moet een fijne Scandinavische uitstraling krijgen en dat krijg je niet door de kamer vol te stoppen met allerlei spullen. Kies bijvoorbeeld voor geur kaarsen in een witte houder. Diptyque heeft hele fijne kaarsen en zo ook het merk Jo Malone. Deze zijn iets aan de prijzigere kant maar geven de ruimte wel meteen een hele luxe uitstraling. En de geur is een leuk extraatje want hier zul je zeker ook heerlijk van kunnen genieten. Je Scandinavische witte badkamer zal zo lekker ruiken dat je waarschijnlijk 24/7 in je badkamer wilt zijn.

5. Accessoires

Wanneer je denkt aan Scandinavische badkamer wit denk je niet direct aan veel accessoires. Je wilt de ruimte zo rustig mogelijk houden. Toch kan je de ruimte wat op leuken door witte fotolijsten op te hangen met inspirerende quotes. Mis je toch wat kleur kan je er stiekem ook een fotolijstje met een zwarte rand ophangen of een groene badkamerplant. Een witte badmat is ook een must!

Volg deze tips en ook jij zult straks heerlijk kunnen genieten in de mooiste ruimte van je huis die volledig aan de Scandinavische woonwensen voldoet.