De badkamer: het is zonder twijfel één van de belangrijkste ruimtes in de woning. Afhankelijk van je woonstijl zal je die kamer dan ook op een bepaalde manier inrichten, niet?

Naast badkamer meubilair en voorzieningen zoals de douche en het toilet is het ook de moeite waard om aandacht te besteden aan de details. Denk bijvoorbeeld maar aan badkamerkranen. Koperen badkamerkranen zijn tegenwoordig erg populair en dat heeft enkele goede redenen.

koperen badkamerkraan

Waarom zou je voor koperen badkamerkranen moeten kiezen als je het beste uit je badkamer wil halen? Meer informatie over dergelijke badkamerkranen vind je in onderstaand overzicht!

Alles over koperen badkamerkranen

Een koperen badkamerkraan is een douche- of badkraan die grotendeels uit koper bestaat. Koper is een metaal dat een opvallende uitstraling heeft, mede doordat de kleur dicht aansluit bij die van goud.

Als je een koperen badkamerkraan kiest voor in je badkamer, dan kan je zeker zijn dat de ruimte er meteen stijlvoller uitziet. Een koperen douchekraan of stortdouche geeft de badkamer immers een luxueuze, chique uitstraling. Niettemin betaal je voor een doorsnee badkamerkraan uit koper toch niet zoveel geld!

koperen stortdouche

Een koperen stortdouche: duurzaamheid én uitstraling

Het is vanzelfsprekend mogelijk om een koperen douchekraan op verschillende plaatsen in je badkamer te verwerken. Wil je bijvoorbeeld je witte, stenen lavabo’s een unieke, stijlvol touch geven? Dan is een koperen badkamerkraan de perfecte oplossing.

Wil je je badkamer uitbreiden met een koperen stortdouche? Dat kan ook! Een stortdouche van koper voegt meteen een meerwaarde toe aan je douche, waardoor je er dus nog veel meer van kunt genieten. Koper is dan op zich misschien wel een eenvoudig metaal, als je het op de juiste manier in je badkamer verwerkt kan je zeker zijn van een prachtige look!

Koop een douchekraan van koper, van kwaliteit

Het spreekt voor zich dat je bij de zoektocht naar goede voorzieningen voor in de badkamer rekening houdt met een aantal factoren. Naast de uitstraling van de kranen is het eveneens belangrijk dat je let op de kwaliteit. Enkel als je vertrouwt op het aanbod van een speciaalzaak, kan je immers zeker zijn dat je kranen lang meegaan.

Hoe komt dit? Niet alleen worden kwalitatieve kranen uit koper op een duurzame manier vervaardigd, ook de eventuele nabehandeling draagt bij tot de uitstraling ervan. Dit vertaalt zich dan weer in een kraan die fijner is afgewerkt, waardoor die beter bijdraagt tot de look en feel van de badkamer zelf.

Een koperen douchekraan kopen is kortom een slimme zet als je het beste uit je badkamer wil halen. Of je die nu boven de lavabo of in de douche verwerkt – het plaatje is helemaal compleet met de juiste kranen. En daardoor geniet je nog meer van je badkamer!