Iedere keer als je onder de douche bent geweest of een heerlijk bad hebt genomen, heb je een handdoek nodig om je af te drogen. Heb je je afgedroogd, dan moet je de handdoek ergens op kunnen bergen om de doek te laten drogen.

deurhaak

Deurhaak à €22,99

Deel je jouw badkamer met meerdere mensen en heb je geen goede om (gebruikte) handdoeken op te ruimen, dan is de kans groot dat de badkamer in een mum van tijd een flinke bende wordt. Hoe je dit kunt voorkomen, lees je in dit artikel. Zo lees je op deze pagina welke opbergers je aan kunt schaffen om je (gebruikte) handdoeken op te ruimen, voor een nette badkamer.

Hulpmiddel #1: een deurhaak

Wil je een handige haak aanschaffen om je (gebruikte) handdoek aan op te hangen, maar wil je niet in de muur van je badkamer boren? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw handdoek op te hangen aan een deurhaak of deurhanger. Deurhangers hoef je niet in de deur vast te maken, maar hang je eenvoudig aan de deur op. Op deze manier hoef je de deur niet te beschadigen, maar heb je toch genoeg ruimte om je handdoek op te hangen. Bijkomend voordeel: er zijn ook deurhangers waar je meerdere handdoeken aan op kunt hangen, zodat het hele gezin de gebruikte handdoek netjes op kan ruimen.

deurhanger

Deurhanger à €10,84

Hulpmiddel #2: een handdoekhaak

handdoekhaak

Handdoekhaak à €19,-

Een ander hulpmiddel dat je aan kunt schaffen om je (gebruikte) handdoek netjes op te hangen, is een handdoekhaak. Door het grote aanbod handdoekhaken, is er altijd wel een haak te vinden die bij het interieur van jouw badkamer past. En zoek je nog een haak om het gastendoekje in de toiletruimte of in de keuken op te hangen? Dan schaf je gewoon meerdere soorten handdoekhaken aan. De meeste handdoekhaken zijn multifunctioneel en dus geschikt voor zowel grotere (bad)doeken als voor de kleinere gastendoekjes en theedoeken. Zo ruim je niet alleen je badkamer op, maar heb je ook meteen een handdoekophanger voor in het toilet en voor in de keuken.

Hulpmiddel #3: een handdoekrek

Heb je altijd wel meerdere gebruikte handdoeken in de badkamer liggen, dan kun je er ook voor kiezen om een compleet rek aan te schaffen om handdoeken op te bergen. Een handdoekrek is een grote handdoekophanger die je aan de muur kunt bevestigen of die je in je badkamer neer kunt zetten. Deze handdoekophanger is voornamelijk geschikt voor mensen die veel handdoeken op moeten bergen en voldoende ruimte hebben om een groter rek op te hangen of neer te zetten.

handdoekophangers

Handdoekophanger à €59,-

Bij het aanschaffen van een handdoekrek als handdoekophanger, kun je uit verschillende

handdoekophanger

Handdoekophanger à €25,-

soorten handdoekophangers kiezen. Wil je een rek dat je aan de muur kunt bevestigen, dan zijn er verschillende handdoekophangers die je aan kunt schaffen voor jouw badkamer. Wil je liever niet boren in de muur van je badkamer of zijn de tegels op de wand van je badkamer hier niet geschikt voor? Dan kun je ook een handdoekrek aanschaffen die je gewoon neer kunt zetten in de badkamer. Dit neemt wat meer ruimte in beslag, maar het biedt wel meer dan genoeg ruimte om je handdoeken op te hangen. Net zoals bij de handdoekhaken het geval is, worden deze handdoekophangers in allerlei soorten en maten aangeboden. Of je nu een moderne badkamer hebt of een wat meer landelijke, industriële of romantische badkamer hebt: je vindt altijd een handdoekophanger die bij jou past.

Veel handdoeken om op te hangen? Koop meerdere handdoekophangers

Ligt jouw badkamer altijd helemaal vol met gebruikte handdoeken en wil je deze handdoeken netjes op kunnen bergen? Dan kun je er ook voor kiezen om meerdere handdoekophangers met elkaar te combineren. Zo kun je enkele haken aan de deur van de badkamer hangen, maar kun je ook een rek in de badkamer zetten om net gebruikte handdoeken goed te laten drogen.