Je ziet het steeds vaker, sanitair van Solid Surface. Het sanitair van deze materiaal is erg in de populariteit aan het stijgen om één simpele reden: Het is betoverend. Wanneer je Solid Surface sanitair ziet, zie je direct dat het anders eruitziet dan de ‘normale’ keramiek sanitair. Solid Surface heeft een erg gladde oppervlakte, dit in tegenstelling tot keramiek, waar je vaak bij buigingen rimpels gaat zien. Daarnaast is Solid Surface erg sterk en kun je het hierdoor erg dun gaan verwerken, wat voor nog een mooiere afwerking zorgt. Met de hygiëne zit het ook helemaal goed in elkaar. Je kunt Solid Surface eenvoudig reinigen, het is goed bestand tegen vocht en het heeft een minimale uitzetting bij hoge temperaturen.  Schimmel en bacteriën maken geen kans bij Solid Surface omdat het materiaal open poriën heeft.

Waar kun je het bestellen? 

Nu je wat meer weet over Solid Surface, wil je natuurlijk weten waar je het kunt bestellen. Bekijk eens de Solid Surface collectie van Sanitair33.nl. Sanitair33 heeft Solid Surface in overvloed en je kunt dan ook van alles bekijken en bestellen. De keuzes zijn zo uiteenlopend dat je een aparte categorie kunt aanklikken alleen om het Solid Surface te bekijken. Een Solid Surface bad bij Sanitair33.nl bestel je tegen de laagste prijsgarantie. De vrijstaande baden hebben een unieke look en zorgen voor een moderne badkamer. Je kunt deze Solid Surface baden plaatsen met een vrijstaande badkraan die ook leverbaar is bij Sanitair33. De badkamermeubels van Solid zijn ook immens populair. Je kunt een complete set bij Sanitair33 verkrijgen (incl. LED spiegel) tegen superscherpe prijzen. Bekijk het complete aanbod en kies welke Solid Surface sanitair jij binnenkort gaat toepassen in jouw badkamer.  

Mogelijkheden 

Solid Surface wordt niet alleen in de badkamer toegepast. Solid Surface is overal toe te passen. Je ziet het steeds vaker in kantoren, balies en in keukens. Met Solid Surface is van alles te creëren. Je kunt een gewenste dikte, vorm, kleur en afwerking kiezen bij Solid Surface. Er zijn verschillende vakmannen die met Solid Surface werken die een creatie naar wens voor je kunnen maken. Denk jij dat dit de nieuwste badkamer trend gaat worden van de komende jaren? Wij denken dat het ons land gaat overnemen en dat binnen een mum van tijd een groot deel van de nieuwe badkamers worden bekleed met Solid Surface sanitair. Naast dat het erg mooi en luxe is, begint het ook steeds goedkoper te worden omdat er meer vraag is en hierdoor meer kan worden geproduceerd. Wij raden je zeker aan om de nieuwste ontwikkelingen van Solid Surface in de gaten te houden! Je wilt natuurlijk niet de laatste trends mislopen.