Wandstickers met afbeeldingen of spreuken zijn het helemaal, ze voegen persoonlijkheid toe aan een ruimte en maken het meteen een stuk gezelliger. Bovendien hoef je niet eens veel geld uit te geven aan deze trend want muurstickers zijn betaalbaar voor iedereen.

Wandstickers in de badkamer?

Maar wist je dat je deze stickers ook op een plek in huis kunt gebruiken waar het vaak vochtig is? Zo zijn wandstickers erg eenvoudig aan te brengen in de badkamer of het toilet en blijven ze bovendien ook nog eens erg goed zitten. Wie wil dat nou niet…

De badkamer is meestal de plek in huis die je ’s ochtends al dan niet met een ochtendhumeur als eerste bezoekt. Je verblijf daar bepaalt mede hoe jij je voelt de rest van de dag waardoor een vrolijk effect zeker gewenst is. Plaats er dus een leuke frisse afbeelding, een mooie opbeurende tekst of misschien wel je eigen persoonlijke lijfspreuk en je dag kan niet meer stuk.

muurstickerstunter

Daarnaast kun je deze wandstickers ook gebruiken om een boodschap over te brengen. Je huisgenoten laten weten dat ze hun gedrag aan moeten passen, beter moeten richten of de rommel achter zich aan moeten opruimen. Het maakt wat dat betreft weinig uit welke tekst je wilt plaatsen, want bij muurstickerstunter.nl kunnen ze jouw mededeling op een sticker zetten…

Blaas je badkamer nieuw leven in met badkamerstickers

En heb je nou echt een gedateerde badkamer, geen zin, tijd of geld om hem op te frissen, denk dan ook eens aan een muursticker. Met slechts kleine symbolen zoals sterretjes of bolletjes ziet de muur er ineens als nieuw uit. Wil je iets meer stijl aanbrengen dan kan dat ook. Sierlijke bloemen, takken met bloesem of complete bomen of eenvoudige sier randen geven je badkamer een luxe uitstraling.

Of ga je juist voor een badkamer zodat je kindjes er met plezier komen, niet meer bang worden van water of zeepsop in hun ogen? Dan kies je natuurlijk voor Disneyfiguren, Super Mario, Pokemon of andere helden. Maar let op, maak de badkamer nou ook weer niet te leuk voor ze anders komen ze de badkamer nooit meer uit….

Welke stickers je ook kiest, het maakt de badkamer meteen een stuk aantrekkelijker. De stickers zijn eenvoudig snel aan te brengen waardoor je binnen no time een leuk resultaat hebt. Als je ook nog eens goed oplet dat de ondergrond vlak, vocht en schimmelvrij is voor je de sticker aanbrengt dan kun je jarenlang genieten van je werk. En ben je ze uiteindelijk toch moe, dan zijn ze heel eenvoudig te vervangen met nieuwe stickers!