Vind de geschikte design-raamdecoratie voor jouw badkamer

Bij de afwerking van je badkamer hoort de juiste raamdecoratie voor je badkamerraam. Privacy in je badkamer is een groot goed, één van de voornaamste redenen voor de keus van de geschikte raamdecoratie voor je badkamer. Daarnaast moet deze decoratie beschikken over gebruiksgemak, moet hij functioneel zijn, en passen bij de stijl van het interieur. Het materiaal van de raamdecoratie moet eveneens geschikt zijn voor plaatsing in vochtige ruimtes. Een aantal factoren die je zeker in je achterhoofd moet houden bij het uitkiezen.

Jaloezieën

Een veelgebruikte optie voor het sieren van je badkamerraam die daarnaast beschikt over een makkelijk regelbaar systeem en zorgt voor de nodige privacy is de jaloezie. Makkelijk te bedienen door het koordjessysteem en zeer geschikt voor plaatsing in vochtige ruimtes. Verkrijgbaar in houten en aluminium uitvoering. Met een jaloezie zit je altijd goed, het geeft de badkamer een luxe uitstraling en is verkrijgbaar in vele verschillende maten, zodat er altijd een geschikte maat voor jouw raam tussen zit. Is dit onverhoopt niet het geval, dan is het op maat laten maken van de jaloezie een makkelijke optie.

Rolgordijnen

Tevens een geschikte en stijlvolle optie voor het bekleden van je badkamerraam is het rolgordijn. Moeiteloos in gebruik, een prima optie voor de onontbeerlijke privacy, en verkrijgbaar in verschillende patronen, kleuren en stoffen. Zo kun je je badkamerraam gemakkelijk in zijn geheel afschermen of vastzetten op de hoogte die jij behoeft. Tevens erg gemakkelijk op maat te maken zodat, mocht je verschillende ramen met verschillende afmetingen hebben, de gordijnen toch gemakkelijk en snel op te hangen zijn. Voor elk raam met elke afmeting is er een geschikt rolgordijn te vinden.

Plisségordijnen

Als hekkensluiter in dit rijtje: het plisségordijn. Trendy raambekleding die helemaal van nu is! Vooral de top-down-bottom-up variant is onwijs geschikt als badkamerraamdecoratie. Dit houdt zoveel in als het zelf kunnen wijzigen van de stand van het gordijn. Hélemaal naar beneden, waarbij de lichtinval van bovenuit komt. Vastzetten in het midden, waardoor de lichtinval van beneden en bovenuit het raam komt. Of helemaal bovenin vastzetten, zodat de lichtinval van bovenuit komt. Een mooi systeem voor het in een handomdraai regelen van jouw privacy. Daarnaast makkelijk in het onderhoud en zonder twijfel een absolute eyecatcher! Plissegordijnen kunnen eenvoudig op maat gemaakt worden bij Doehetbudget.nl. Daarnaast vind je op Doehetbudget.nl vind je alle bovenstaande vormen van raamdecoratie in verschillende soorten en maten.