Een heerlijk uurtje in bad biedt die rust en ontspanning. Met name na een drukke dag, vol stress, kan dat het verschil maken. Weten dat je, wanneer je thuis komt, een bad vol kunt laten lopen.

Wellness aan huis

Heel wat mensen nemen daarnaast zo nu een dan een dagje helemaal voor zichzelf en bezoeken de sauna en genieten van alles wat wellness te bieden heeft. Helaas is zo’n dagje uit de uitzondering, gezien de drukte binnen het gezin, zeker in combinatie met een baan. Het zou makkelijker zijn wanneer je dat wellness gevoel gewoon thuis zou kunnen vinden. Wellness aan huis wordt mogelijk door met andere ogen naar de badkamer te kijken. Kies je voor een wellness badkamer dan kun je minstens eens per week genieten van die ontspanning die zo goed voelt en jouw lichaam zoveel extra kracht geeft.

wellness aan huis

Wellness badkamer

Wie durft te dromen, durft te veranderen. Mits daartoe de bereidheid aanwezig is, kan menige droom werkelijkheid worden. Zo kan wellness aan huis gerealiseerd worden door te kiezen voor een wellness badkamer. Kijk eens op internet wat alles mogelijk is, neem een zondagmiddag om in een speciaalzaak voor badkamers rond te kijken, neem alles in je op en creëer thuis een badkamer op schaal. Beantwoord de volgende vragen.
1. Wat zou je graag willen wanneer je jou eigen wellness badkamer kunt creëren?
2. Kan dat binnen de bestaande badkamer verwezenlijkt worden?
3. Is er elders in huis plek voor een grotere badkamer, bijvoorbeeld op zolder?
4. Hoe ziet jouw wellness interieur er uit?
5. Wat mag het kosten?
7. Wanneer kun je beginnen?
Knip nu het wellness interieur uit waarvan je droomt, neem een blad papier en leg alles zo neer dat die wellness badkamer langzaam ontstaat.

wellness badkamer

Sauna

Wanneer blijkt dat jullie kiezen voor een grotere badkamer, neem dan de vraag mee of een sauna in de badkamer het wellness interieur niet helemaal af rondt? Een van de grote voordelen is dat je niet uit huis hoeft, geen afstanden hoeft te overbruggen, maar direct na thuiskomst of wanneer je er zin in hebt zo in de sauna kunt stappen. Een mooie, grote douche met een stoomcabine biedt de mogelijkheid om tussendoor even af te koelen. Doordat er vanuit verschillende punten water wordt gesproeid, is dat afkoelen letterlijk een kwestie van minuten, waarna je de sauna kunt voortzetten of besluit om een heerlijke stoomdouche te nemen.

wellness interieur

Gezond

We leven in een hectische tijd, hebben vaak weinig ruimte voor onszelf en nemen niet zo snel een time out om even te ontspannen. Dat heeft vaak ook te maken met het feit dat je daarvoor dan weer ergens heen moet, terwijl je blij bent dat je eindelijk eens kunt zitten. Vanaf het moment dat de wellness badkamer werkelijkheid geworden is, hoef je alleen maar te kiezen welke wellnessprocedure je voor vandaag kiest. Er kan wel een probleem ontstaan waar je bij de planning geen rekening mee gehouden hebt. Een prachtige wellness badkamer werkt uitnodigend, waardoor het mogelijk is dat je of moet wachten totdat jouw partner of een van de kinderen klaar zijn met hun wellness belevenis, of dat je de badkamer moet delen. Dat zal echter de pret niet zo snel drukken, wat dat is een duidelijk teken hoe goed de investering in die wellness badkamer is.