Wellness in je eigen badkamer? Koop een lekker massagebad

Vind jij het heerlijk om je te laten masseren, maar heb je geen zin en tijd om iedere week naar een massagesalon te gaan? Dan kun je er ook voor kiezen om het wellness gevoel van een heerlijke massage in huis te halen. Hier hoef je geen persoonlijke masseur voor in te huren, maar enkel een lekker massagebad te kopen. Meer over dit unieke bad, lees je in dit artikel.

Wat is een massagebad?

Een massagebad is een bad dat uitgerust is met spuitmonden voor massagestralen. Je vult het bad met warm water, je gaat in het bad liggen en je zet de massagestralen aan om je heerlijk te laten masseren. Je komt niet alleen tot rust omdat je in lekker warm water ligt, maar ook omdat de massagestralen hun werk erg goed doen. Stap je uit het bad, dan voel je je als herboren en kun je er weer even helemaal tegenaan.

Uiteraard is het ook mogelijk om het bad zonder de massagestralen te gebruiken. Wil je een keer gewoon in bad luieren, zonder dat je gemasseerd wordt? Dan schakel je de massagestralen gewoon niet in. Je kiest helemaal zelf welke massagestralen je wil gebruiken en wanneer je dit wel of niet wil doen.

De verschillende soorten massagebaden

Er zijn vele soorten massagebaden. Zo kun je ervoor kiezen om een hoekbad met massagestralen aan te schaffen, maar zijn er ook losstaande baden met massagestralen en zelfs complete whirlpools voor in de badkamer. Heb je gekozen welk massagebad je aan wil schaffen voor jouw badkamer, dan kun je nog uit vele soorten stijlen en ontwerpen kiezen. Een hoekbad is er bijvoorbeeld met klassieke uitstraling, maar ook met een extra moderne look. Afhankelijk van jouw wensen, jouw smaak en de interieurstijl in de badkamer, kies je zelf welk bad bij jou past.

massagebaden

Whirlpool Napoleon a 2095,-

massagebad

Whirlpool Adamo a 1.135,-

bad met massagestralen

Whirlpool Solo a 1050,-

massage bad

Whirlpool Tino a 1555,-

De kosten van een bad met massagestralen

De kosten die je moet betalen om een bad met massagestralen in de badkamer te kunnen zetten, zijn afhankelijk van het bad dat jij aan wil schaffen. Er zijn baden voor minder dan 1000 euro, maar er zijn ook luxere baden die voor wat meer geld verkocht worden. Door verschillende baden met elkaar te vergelijken, vind je vanzelf het bad dat het beste bij jou past en bovendien binnen je budget valt.

De massagedouche: het alternatief voor het bad

Is er geen ruimte voor een bad in jouw badkamer, maar wil je wel dat echte wellness gevoel in huis halen? Dan kun je jouw douche ook veranderen in een echte massagedouche. Het enige wat je hiervoor hoeft aan te schaffen, is een masssagekraan voor in de douche. Het enige verschil tussen het bad en de douche, is dat je in het bad ligt en onder de douche staat. De massagestralen werken verder hetzelfde en bieden je in de douche dezelfde ontspanning als in het bad.

De kosten van een kraan met massagestralen

Logischerwijs zijn een massagekranen voor in de douche goedkoper dan een compleet bad. Je kunt een massagekraan kopen voor minder dan 300 euro, maar er zijn ook luxere en iets duurdere massagekranen op de markt van 1000 tot 2000 euro.

massage douche

Massage douche a 330,-