Wil je je badkamer meer laten zijn dan alleen de plek waar je je doucht en je tanden poetst? Maak er dan een heuse wellness ruimte van. Dat kan door allerlei diverse zaken aan te passen.

Kies je stijl

Wellicht heb je al een voorkeur voor een bepaalde badkamer en heb je dit al in je huis doorgevoerd. Dat is een mooi moment om jouw badkamer ook in deze stijl te zetten, maar dan niet alleen de luxe elementen. Combineer diverse rustgevende elementen voor een eigen wellness voor een avondje genieten. Of het nou robuust is, landelijk of modern, voor ieder is wat te maken in die stijl. Zelf een wellness creeeren in je badkamer is een combinatie van je smaak en de mogelijkheden van de ruimte.

Wat is er nodig?

Er zijn diverse elementen te bedenken om je badkamer tot een heus relaxparadijs te maken. Dit zijn de belangrijkste:

Whirlpool
Een whirpool oftewel bubbelbad is hét pronkstuk van je badkamer. Wanneer je genoeg ruimte hebt in de inrichting om deze als losstaand bad te plaatsen, heb je gegarandeerd een eigen wellness voor een avondje. Bouw daarbij in de muur een televisie en je bent gereed om te ontspannen.

Stoomcabine
Wanneer je een stoomcabine in de badkamer plaatst, zal dit een stukje ontspanning die je lichaam weer helemaal laat opleven. Met wat geurtjes en andere therapieën is er genoeg sfeer te maken.

Stortdouche
Verander je badkamer in een wellness met een extra luxe douche, deze laat je nog meer genieten van je dagelijkse portie douchen. Je gaat daardoor stiekem nog wat langer douchen. Er zijn veel systemen te vinden voor jouw wensen. Er zijn ook heuse regendouches die over het plafond verspreid kunnen worden. Alsof je in een bui zit, maar dan ingericht naar jouw behoefte.

Luxe toilet
Je kunt kiezen voor een mooi hangend toilet waarbij allerlei luxe is ingebouwd. Bij sommige modellen is het mogelijk om luchtjes te verwijderen. Bij anderen wordt er gebruik gemaakt van water om je lichaam te reinigen.

Muziek
Je favoriete muziek in de badkamer? Dat kan. Je kunt op diverse manieren geluid in je badkamer installeren. Of het nu plafondspeakers zijn of losse bluetooth speakers. Zelf een wellness creeeren in je badkamer is erg simpel en jij bepaalt de indeling.

Andere accessoires
Je kunt nog veel andere diverse accessoires vinden om je van gemak en luxe te voorzien. Er bestaan veel automatische werkende foefjes zoals kranen die op beweging reageren, luxe spiegels, je kunt het zo gek niet verzinnen. Verander je badkamer in een wellness met accessoires die jij onmisbaar vindt.

Bekijk de mogelijkheden

Je wilt zelf een wellness creeeren in je badkamer, maar hebt nog geen idee hoe? Laat je inspireren door bestaande wellness centers en ook badkamer inrichtingen die je terugvindt in woonmagazines, winkels en het internet. Ook voor jou geldt dat een eigen wellness voor een avondje rust geregeld kan worden!