Iedereen heeft minstens één tech-nerd in zijn leven, dus waarom zou je deze niet verrassen met een technisch cadeau voor in de badkamer in plaats van de gebruikelijke cadeaubon? De door gadgets geobsedeerde mensen besteden veel tijd aan het nadenken over de woonkamer, de keuken en de beveiliging van het huis, maar een indrukwekkende badkamer is net zo belangrijk als de modernste keukenapparatuur. 

Hier zijn enkele voor de moderne badkamer goedgekeurde badkamer gadgets en cadeau-ideeën voor die techneuten. Als je het beu bent om cadeaubonnen te geven, verras je vrienden en familie dan met een van de hi-tech badkamergadgets hieronder.

Sensor spiegel

Je hebt waarschijnlijk gehoord dat natuurlijk licht het beste type licht is voor de badkamer, maar wat als de badkamer geen ramen of een dakraam heeft? Een Sensor spiegel maakt gebruik van een innovatief lichtsysteem om natuurlijk zonlicht te stimuleren, zodat zowel mannen als vrouwen hun volledige kleurvariatie kunnen zien. Bovendien licht de spiegel automatisch op wanneer het gezicht van een gebruiker de spiegel nadert en aangezien de draadloze spiegel een duurzame LED bevat die tot 100 jaar meegaat, zal de levensduur van de batterij geen probleem zijn. Met een vergroting tot 5x stelt de spiegel je vriend of familielid in staat om hun hele gezicht in één keer of een specifiek kenmerk in uitzonderlijk detail te zien. Fabrikanten van de sensor spiegel laten wellicht geen flyers drukken om deze spiegels aan de man te brengen, daarom geven wij bij badkamercourant.nl onze lezers inzicht in deze nieuwe technologieen.

cadeaus voor in de badkamer

Slimme tandenborstel

Perfect voor jongere kinderen op je lijst, een slimme tandenborstel maakt tandenpoetsen een plezierige ervaring met spelletjes, coaching en realtime feedback. Een dergelijke tandenborstel synchroniseert met gratis Android- en iOS-apps om kinderen gemotiveerd te houden met games, verzamel badges en score niveaus. Bovendien leert de app het kind hoe hij zijn tanden goed moet poetsen met behulp van ingebouwde 3D-bewegingssensoren. Goede poets gewoonten kunnen het bezoek aan de tandarts beperken en dure tandartskosten besparen, iets waar je als ouders dankbaar voor zult zijn.

Philips Sonicare for kids
Philips Sonicare for kids

Slimme douchekop

Er zijn tegenwoordig verschillende slimme douchekoppen op de markt, met verschillende functies. Als je vriend of familielid graag naar muziek luistert onder de douche, dan is de Kohler Moxie Showerhead + Wireless Speaker misschien wel het perfecte cadeau voor hem. Het levert tot 7 uur muziek, nieuws en meer door hem draadloos te koppelen met een Bluetooth-apparaat. Naast een geweldig geluid, heeft de sproeikop 60 hoekige sproeiers die de volle straal leveren. Voor milieubewuste mensen zijn er douchekoppen verkrijgbaar met een waterbesparende straal waarmee je water kunt besparen zonder in te boeten aan prestaties. 

Aloe Bulle Nickel
Aloe Bulle Nickel