Af en toe is het zo heerlijk om je helemaal terug te trekken in de badkamer. Helaas is er niet bij iedereen een grote badkamer aanwezig. Wat kun je er dan bijvoorbeeld van genieten om in een hotelletje of in een vakantiehuis uitgebreid in bad te gaan. Zoek je soms rust in je badkamer, maar er is gewoonweg geen ruimte voor een lekker bad in je huis? Dan is er gelukkig een heel goed alternatief, namelijk de Bath Bucket.

Alternatief voor rust in je badkamer

Kies je voor een Bath Bucket, dan kun jij ook heerlijk ontspannen in het warme water. Soms is er niets weldadiger dan dat. Uitgebreid met een mooi boek in het bad. Natuurlijk is het in de meeste gevallen prima om even snel onder de douche te stappen. Maar soms heb je gewoon behoefte aan meer. Een Bath Bucket is voor iedereen mogelijk. Je hoeft er niet voor te verbouwen en hij hoeft zelfs niet geïnstalleerd te worden. Heb je een vrij kleine woning of kom je chronisch opbergruimte te kort? Geen probleem, want hij is heel eenvoudig op te ruimen.

Bath Bucket ideaal in kleine badkamer

In een kleine badkamer is het soms nodig om extra creatief te zijn. Dit geldt voor badkameraccessoires, maar zeker ook voor de mogelijkheid om in bad te gaan. Dat lukt, in een kleine badkamer, niet in een standaard bad. Wel kun je kiezen voor de aanschaf van een Bath Bucket. Deze zet je neer in je badkamer en je vult hem met heerlijk warm water. Dit doe je gewoon met emmers die je vult bij de douchekop. Eigenlijk doet dit een beetje denken aan de wastobbes van vroeger. Misschien heb je er zelf ook ooit weleens in gezeten. Hoe lekker was dat! Vroeger waren ze echter vooral bedoeld voor kleine kinderen. Als volwassene paste je daar niet echt in. Nu zijn er dus eigenlijk ouderwetse tobbes voor grote mensen. Heel handig is het opbergvakje aan de zijkant. Daar doe je je shampoo in. Of een tijdschrift of iets lekkers, dat kan natuurlijk ook.

Gemakkelijk te legen

Wellicht is dat nog een vraag die bij je opkomt: allemaal leuk en aardig, maar hoe leeg je die kuip? De tobbe van vroeger keerde je om en voilà. Uiteraard is ook daar over nagedacht. Er wordt namelijk een afvoerslang meegeleverd. Een paar leuke badkameraccessoires erbij en het grote genieten kan gaan beginnen.

Zie ook de volgende exemplaren