BN-er

Jouw eigen spiegel met verwarming en verlichting geeft je het gevoel dat je een BN-er bent. Behalve dat extraatje helpt een verwarmde badkamerspiegel tegen condensvorming en helpt extra verlichting bij het verzorgen van het gezicht. Eigenlijk heeft een mooie spiegel met verwarming en verlichting alleen voordelen, zeker wanneer de verlichting door ledlampen verzorgd wordt, aangezien die weinig energie verbruiken, terwijl ze voldoende licht bieden.

Verwarmde badkamerspiegel

Is het wel eens bij je opgekomen om een verwarmde badkamerspiegel te kopen? Los van de voordelen kan een dergelijke spiegel ook geleverd worden met een eigen stopcontact dat het gebruik van elektrische apparatuur vergemakkelijkt. Vaak is een spiegel met verwarming en verlichting een design stuk dat een badkamer extra cachet geeft. Of je kiest voor een op maat gemaakte spiegel, waarbij met jouw wensen rekening gehouden kan worden. Bij de ene spiegel zie je de ledlampen aan de zijkanten, terwijl een ander model rondom ledlampen heeft, wat erg veel doet denken aan de spiegels die je bij beroemde actrices in de kleedkamer ziet.

spiegel met verwarming en verlichting

Grootte en lichtsterkte

Een spiegel met verwarming en verlichting kan groot zijn. Er zijn spiegels te koop waarin maar liefst 42 ledlampen verwerkt zijn, waardoor er altijd voldoende licht aanwezig is. Zo’n verwarmde badkamerspiegel kost dan wel tegen de 300€. Of kies je voor een spiegel van 120 bij 60 cm? Zoals de spiegels in de toiletten van grote hotels? Het effect wordt extra mooi wanneer onder die verwarmde badkamerspiegel een mooi wastafel uit de muur lijkt te komen, voorzien van een ingebouwde kraan. Want alhoewel een spiegel met verwarming en verlichting op zich al heel luxueus is, wordt het nog veel chiquer wanneer de wastafel mee wordt aangepast.

Relaxen

Door ons drukke bestaan hebben we meer behoefte aan even relaxen dan ooit. Om die anti-stress momenten te kunnen nemen, is onze badkamer meer en meer de ruimte geworden waar we aandacht aan onszelf kunnen besteden. Accessoires als een spiegel met verwarming en verlichting helpen om die relax momenten lekker in te vullen. Om die aandacht echt te kunnen nemen. Dat is eens te meer het geval wanneer het niet zo maar een verwarmde badkamerspiegel is, maar puur design, zoals de spiegels waarin als extra ook nog een Bluetooth systeem ingebouwd is, dat gebruikt kan worden om sfeervolle muziek te luisteren.

Spiegel met verwarming en verlichting

Geniet van het voordeel van een verwarmde badkamerspiegel die er voor zorgt dat na het douchen niet alles beslagen is, maar dat je de spiegel direct kunt gebruiken zonder steeds met een handdoek de condens te verwijderen. Geniet van een verlichting die zo goed als daglicht is om je op te maken voor de nieuwe dag of om op stap te gaan. Een spiegel die dat alles mogelijk maakt, leek tot voor kort een utopie. Gelukkig is dat verleden tijd en kunnen we nu gebruik makend van moderne technologie heel relaxt de tijd die we hebben, gebruiken om zonder enige stress de dag te beginnen. Want naast het gegeven dat de spiegel verwarmd is, licht geeft, telt nog mee dat de nieuwe badkamerspiegels veel groter zijn dan we gewend zijn. Je hoeft dus niet meer zo wat in de spiegel te kruipen om iets van dichtbij te kunnen zien. Dat is vanaf nu echt uit de oude doos.