Is jouw badkamer aan vervanging toe en wil je de badkamermeubelen vervangen? Of wil je een compleet nieuwe badkamer laten bouwen? In beide gevallen is het belangrijk om de mogelijkheden goed te onderzoeken. Architecten en interieurbouwers maken steeds vaker gebruik van Solid Surface. Dit duurzame materiaal is een nieuwe generatie van gegoten of gespoten minerale polymeer-producten. Omdat het materiaal in mallen gegoten wordt, is Solid Surface in iedere gewenste vorm te bestellen.

Solid Surface van Marlan is vochtbestendig. Vocht kan niet doordringen in het gladde oppervlak van Marlan®, zodat het ideaal is voor toepassing in vochtige ruimten, zoals de badkamer.

Daarom zien we steeds vaker sanitair van Solid Surface in de badkamer. Er zijn twee mogelijkheden:

Een waskom van solid surface

Het is een echte trend: een waskom in plaats van een wasbak. Het grote verschil tussen een waskom en een wasbak is dat de waskom op een werkblad wordt gemonteerd. Ook de montage van de kraan is vaak anders. Bij een wastafel gaat de kraan doorvoer door het keramiek. Bij een waskom staat de kraan los en gaat de doorvoer door het solid surface werkblad. Je kunt er ook voor kiezen om de leidingen in de muur te frezen en de kraan op de muur te monteren. Houd er rekening mee dat het freeswerk moet worden gedaan voordat je begint met betegelen. Als je je badkamer gaat renoveren, maar niet opnieuw wilt betegelen, is dit misschien geen goede optie. Bekijk vooraf de mogelijkheden.

Door te kiezen voor een Solid Surface waskom, verzeker je jezelf van kwaliteit. De waskom kan in iedere gewenste kleur worden gegoten. Het materiaal is duurzaam en hygiënisch. Krassen die in de loop der jaren ontstaan, zijn eenvoudig te herstellen.

Een solid surface bad

Een vrijstaand bad is een echte eyecatcher in de badkamer. Solid Surface van Marlan is het perfecte materiaal om een vrijstaand bad te vervaardigen. Het materiaal voelt luxe aan, is van hoogwaardige kwaliteit en praktisch onverwoestbaar. Onze Solid Surface baden hebben een strak, eenvoudig en stijlvol design. De baden zijn massief en duurzaam.

De producten van Marlan zijn een waardevolle toevoeging aan projecten die aan hoge eisen moeten voldoen qua afwerkingsniveau, duurzaamheid en kwaliteit. Solid Surface wastafels en badkamermeubels worden volledig op maat gemaakt.