Ze zijn helemaal hot and happening: lichte badkamers. Dat snappen we ook wel! Deze ruimtes vormen een oase van rust, waardoor je er na een lange dag volledig in tot rust kunt komen. Ben je benieuwd of een lichte badkamer ook bij jou past? We hebben alles over lichte badkamers voor je op een rijtje gezet.

Kleuren lichte badkamer

Zoals je misschien al wel verwacht, bestaat een lichte badkamer voornamelijk uit lichte kleuren. Dat betekent niet dat je voor een steriel witte badkamer hoeft te kiezen. Kleuren als beige, taupe of lichtgrijs passen ook goed bij een lichte badkamer. Daarnaast kunt je best wat donker(der)e kleuren toevoegen aan de ruimte, maar hou de basis vooral licht.

Materialen lichte badkamer

Er zijn verschillende materialen die goed passen bij een lichte badkamer. Zo kun je kiezen voor lichte houtlook meubels, waarmee je direct wat warmte aan de ruimte aanbrengt. Of ga voor een witte marmerlook waskom, waarmee je een echte luxe badkamer creëert. Natuurlijk kun je ook kiezen voor kunststof meubels, waardoor je de kleur kunt kiezen die echt helemaal bij je past. Het sanitair in een lichte badkamer is over het algemeen wit. Je kunt natuurlijk ook voor een andere kleur kiezen, maar vaak verliest de badkamer dan de lichte uitstraling. Zou je graag advies willen ontvangen over het samenstellen van een lichte badkamer? Maak dan gerust een afspraak op www.sani4all.nl. Onze adviseurs helpen je graag!

Lichtinval in de badkamer

Niet iedere badkamer heeft een raam of natuurlijk lichtinval, dat betekent niet dat je geen lichte badkamer kunt creëren. Verlichting biedt dan echt de uitkomst. Door een goed lichtplan, kun je van een donkere badkamer een lichte ruimte maken. Kies er bijvoorbeeld voor om spots in het plafond te laten plaatsen. Daarnaast kan een grote spiegel ervoor zorgen dat het licht weerkaatst, waardoor de ruimte ook lichter oogt.

Laat je inspireren

Of je nu op zoek bent naar een lichte badkamer of toch juist liever gaat voor een donkere badkamer. Je vindt het bij Sani4All! Op onze website kun je je laten inspireren door onze badkamerstijlen of door de opgeleverde badkamers van onze klanten. Maar ook in de winkel bieden we badkamerinspiratie aan, zodat jij je droombadkamer kunt samenstellen. Zo vind je daar verschillende badkameropstellingen, met verschillende kleuren, materialen en stijlen. En dat voor ieder budget, want wij bieden badkamers voor iedereen. Zien we je snel bij een van onze winkels?