Wanneer je in een nieuw huis gaat wonen of je wilt graag het interieur weer even omgooien, dan is het leuk om nieuwe spullen te kopen. Je kunt het ook cadeau vragen met bijvoorbeeld je verjaardag of met de feestdagen. Het is slim om naar de trends te kijken van dat jaar om inspiratie op te doen. Veel mensen vinden het fijn om een moodboard te maken en te kijken welke spullen goed bij elkaar passen. Je hebt dan een beter beeld welke stijl goed bij je past en hoe je meubels kunt combineren. Een adviseur kan je hier ook altijd bij helpen! Wij gaan in deze blog dieper in op de nieuwe trends en hoe je dat zowel in je huis als in je tuin kan meenemen. 

Nieuwe meubels voor in huis 

In je eigen huis spendeer je natuurlijk veel tijd. Op een gegeven moment ben je wat uitgekeken op de meubels die er staan en hoe de aankleding is van het interieur. Het is leuk om eens in de zoveel tijd weer nieuwe spullen te kopen en je eigen spullen te verkopen. Ronde en organische vormen zijn een trend en geven een rustige uitstraling. Je kunt tv meubels of losse accessoires in lichte tinten kopen. Het is mooi wanneer je een bepaalde harde kleur in meerdere items terug laat komen. In de nieuwe trends komt ook naar voren dat we op zoek zijn naar vertrouwde stijlen en behoefte hebben aan nostalgie. In combinatie met een moderne twist geeft het een fijne sfeer in huis. 

Aan de slag gaan in de tuin 

Vooral in de zomer is het heerlijk om veel in de tuin te zitten. Duurzame tuinmeubels worden steeds aantrekkelijker. Je hebt er langer plezier van en het heeft een hoge kwaliteit. Wanneer je een loungeset wilt kopen waar je met een grote groep kan zitten, is het slim om te bedenken waar je deze neer wilt zetten. Je kunt een plattegrond maken om te kijken hoe je de indeling van de tuin voor je ziet. Vaak kiezen mensen voor een minimalistische uitstraling van meubels. Je kunt de tuin dan nog goed aanvullen met allerlei mooie planten en bloemen. Wanneer het in de avond donker wordt, wil je natuurlijk wel goede verlichting hebben voor in de tuin. Je kunt dan langer genieten van het buitenleven en het is daarbij ook erg sfeervol. De spullen en meubels kun je makkelijk online kopen!