Is je huis helemaal landelijk ingericht en hou je van een robuust uiterlijk? Zorg er dan voor dat je de badkamer niet overslaat met aankleden om zo een mooie stijlvolle plek te maken om te douchen. Waar moet je op letten?

Geschikte meubels

Als eerste is het belangrijk om te weten of de meubels van jouw interesse geschikt zijn voor het gebruik in een badkamer. Hout en een hoge vochtigheid gaan niet altijd goed samen, het hout dient bewerkt te zijn met een beschermingslaag om te voorkomen dat het gaat rotten en er insecten hun gang gaan. Vaak zie je bij de productomschrijving of het product geschikt is.

Keuze meubels

Om je badkamer om te toveren naar een landelijke inrichting kan je uit diverse producten kiezen om de stijl goed naar voren te laten komen. Denk hierbij aan:

 • Kasten
  Je kunt je kasten vervangen voor wat stoers en degelijks. Een houten kast is erg stijlvol en door de dikte geschikt om veel gewicht te dragen.
 • Wastafel
  Wat dacht je van een mooie, degelijke, houten wastafel in plaats van de gebruikelijke witte? Met een mooie ombouw kan je al veel sfeer creëren en heb je een duidelijke robuuste uitstraling.
 • Planken
  Ook met kleine aanpassingen kan je veel sfeer maken. Je kunt bijvoorbeeld diverse planken ophangen en ze met leuke accessoires en/of planten bekleden. Zo heb je nog eens een extra leuk kleurtje in de badkamer.
 • Spiegel
  Je spiegel kan je ook een grote beurt geven door hier een variant te plaatsen met bijvoorbeeld een grote houten frame.
 • Accessoires
  Je kunt de rest van de badkamer aankleden met stoere artikelen zoals een houten wasmand, houten prullenbak, noem het maar op. Je mag je eigen creativiteit erop loslaten.

Vervaag grenzen

Laat jouw meubels en inrichting in alle kamers terugkomen voor een mooi, consistent geheel. Ook kan je de grens naar buiten vervagen door de stijl door te laten lopen in tuinmeubels, overkappingen, noem het maar op. Dit is op dit moment trending op het gebied van interieurs en wonen. Je kunt dus jouw prachtige meubels die je in je badkamer hebt geplaatst ook in de werk- of slaapkamer ernaast doorvoeren. Kijk voor meer inspiratie van degelijke, landelijke meubels op www.robuustetafels.nl om jouw interieur een unieke look te geven.