Na jaren uitstellen is het dan eindelijk zover. Komend najaar wordt de badkamer gerenoveerd, compleet vernieuwd en eindelijk voorzien van de laatste moderne snufjes. Sinds dat je je huidige woning kocht, heb je met de nodige regelmaat hier en daar verschillende ruimtes van een make over voorzien. Het is er echter tot nu toe niet van gekomen om de badkamer onder handen te nemen, iets wat dit jaar echter zeker gaat gebeuren.

Vanzelfsprekend loop je al geruime tijd rond met het idee om de badkamer onder handen te nemen, maar het is er vooralsnog nooit van gekomen. De badkamer was een van de weinige ruimtes die door de vorige bewoners recent was vernieuwd toen je de woning overnam, reden waarom je nooit echt haast hebt gehad om er zorgvuldig mee aan de slag te gaan. Maar nu is het dan toch eindelijk zover en 

Welk type verwarming past straks het best in je nieuwe badkamer?

Zo wil je straks een nieuwe tegelvloer met vloerverwarming gaan aanleggen, staat een gloednieuwe douchecabine op het programma en wil je ook aan de slag met het meubilair en de verlichting. De badkuip mag wat jou betreft op zijn plaats blijven, al ben je wel van plan om de huidige kranen te vervangen door een meer hedendaagse uitvoering. Daarnaast zijn er genoeg details waar je straks de nodige aandacht aan wilt besteden om er zeker van te zijn dat de nieuwe badkamer straks van alle gemakken is voorzien. 

Je bent nog wel een beetje aan het twijfelen over het type verwarming dat je straks wilt gebruiken. Niks is immers zo vervelend dan dat je uit een warme douche een koude badkamer instapt, dus het is uitermate belangrijk om er zeker van te zijn dat dit straks goed geregeld is. De huidige radiator geeft namelijk nog wel eens problemen, reden te meer om er voor te zorgen dat de verwarming straks op degelijke wijze is geregeld.

Verwarming door middel van infrarood panelen heeft meerdere voordelen

Je bent daarom geïnteresseerd in een infrarood paneel badkamer. Na het nodige nalezen op het internet, ben je steeds enthousiaster over de mogelijkheden die warmte door middel van infrarood panelen biedt ten opzichte van traditionele verwarming door bijvoorbeeld een radiator. Er zijn namelijk best wel wat voordelen wanneer je de eigentijdse infrarood panelen gebruikt om je verwarming te regelen.

Naast het feit dat de infrarode panelen een stijlvolle aanvulling zijn in je badkamer, zijn er meerdere aspecten van infrarood verwarming die het meer dan de moeite waard maken om verwarming door middel van infrarood panelen te overwegen. Zo is verwarming door middel van infrarood panelen duurzaam en milieuvriendelijk. Daarnaast zijn de panelen energie-efficiënt en vergen geen tot nauwelijks onderhoud. 

Infrarood panelen garanderen je een goedkope en milieuvriendelijke warmte

Verwarming door middel van infrarood verwarming is bovendien het goedkoopste alternatief voor een CV op aardgas. Aangezien het milieu belangrijk voor je is, probeer je zo min mogelijk gebruik te maken van fossiele brandstoffen. Wanneer je je verwarming kunt regelen door middel van groene elektriciteit heeft dat natuurlijk de voorkeur. 

Aangezien de verwarming door middel van infrarood panelen plaatsvindt dankzij stralingswarmte, die omliggende objecten verwarmt, is er geen sprake van conventionele verwarming die plaatsvindt door middel van de verwarming van de lucht. Hierdoor vindt er vrijwel geen luchtverplaatsing plaats, wat bij grote temperatuurverschillen kan zorgen de nodige luchtverplaatsing en onaangename tocht.

De producten van Redwell zijn duurzaam en voorzien van tien jaar garantie!

Als je kiest voor infrarood verwarming van Redwell, zijn er daarnaast nog de nodige andere voordelen. Zo krijg je maar liefst tien jaar garantie wanneer je kiest voor een van de producten van Redwell. Naast een advies op maat, modern design en kwaliteit uit Oostenrijk kies je bovendien voor een kwaliteitsproduct met een bijzonder lange levensduur!

Met keuze uit verschillende modellen, gemaakt van glas of roestvrij staal, kun je er zeker van zijn dat je het perfecte paneel voor de verwarming van je badkamer kunt vinden. Je bent gegarandeerd van een prettige manier van verwarmen, die bovendien milieuvriendelijk is en weinig tot geen onderhoud vergt. De keuze voor infrarood verwarmingspanelen is daarom bijna vanzelfsprekend wanneer je de inrichting voor je nieuwe badkamer plant!