Je houdt ervan om regelmatig verbeteringen aan te brengen in huis. Dat kunnen kleine subtiele veranderingen zijn zoals het plaatsen van een nieuwe lamp in een nog niet verlichte hoek in de huiskamer, maar ook aanzienlijke veranderingen, zoals het leggen van een nieuwe tegelvloer in de keuken. Alles is erop gericht om je huis mooier, comfortabeler en praktischer te maken, zodoende dat je altijd wel weer een project kunt vinden om jezelf mee bezig te houden. 

In het verleden heb je zo bijvoorbeeld de woonkamer van een nieuwe look voorzien door de muren te verven, led spots aan te brengen in het plafond en een nieuwe hoekbank te kopen. In de tuin ben je aan de slag gegaan en heb je vorig jaar een comfortabele loungehoek aangelegd met passende verlichting. Maar ook het kopen van een nieuw schilderij voor in de slaapkamer of de aanschaf van nieuwe planten zie je als manieren om de leefbaarheid in huis te verbeteren.

De kleinste ruimte in huis is vooralsnog niet gemoderniseerd

De volgende ruimte waarmee je aan de slag wilt gaan is een van de kleinste ruimtes in huis, maar desondanks eentje waar je meerdere malen per dag gebruik van maakt. Inderdaad, het gaat hier om het toilet. Sinds dat je verhuisd bent is het toilet een van de weinige plekken waar je vrijwel niks aan gedaan hebt, behalve een aantal kleine details zoals wat schilderijtjes, een nieuwe spiegel en een modernere toiletbril die het jaren ’60 model hoognodig moest vervangen.

Je wilt echter nog een stap verder gaan en je toilet van een nieuwe en moderne look voorzien. Je hebt lang genoeg tegen de lichtgroene tegels aangekeken om ze allemaal van buiten te kennen en je wilt de ruimte een stuk lichter en moderner maken. Daarom gaan de tegels eruit en wordt de wand opnieuw geschilderd, moet het oude toilet plaatsmaken voor een hedendaagse versie en gaat de verouderde wasbak plaatsmaken voor een fontein toilet van natuursteen.

Een fontein toilet van natuursteen met een designkraan zijn goed te combineren

Het combineren van moderne aspecten en natuurlijke invloeden sluit aan bij wat je voor ogen hebt om je toilet te vernieuwen en van een nieuw imago te voorzien. Zodoende dat je je fontein toilet van natuursteen wilt voorzien van een mooie design fonteinkraan, zodat je natuurlijk en nieuw eenvoudig samen kunt brengen en een goede balans kunt vinden waar jij je prettig kunt voelen als je weer even gaat zitten voor een boodschap.