Villeroy en Boch is een bedrijf dat met name bekend is uit de badkamerwereld. Ze weten badkamertrends zeer goed te benaderen met een breed assortiment aan artikelen. Groot in sanitair maar ook keukenkranen, tegels en zelfs bestek behoren tot hun expertise. De kernwaarden van het bedrijf zijn; een hoge kwaliteit, authenticiteit met een moderne twist. De authenticiteit weten zij te behouden door gebruik te blijven maken van porselein en keramische producten. De grondstoffen veranderen dus niet alleen de designs zijn aangepast aan de trends van nu. Door in te spelen op deze trends blijven zij vernieuwend en hebben ze voor ieder wat wils.

Naast het badkamer assortiment van kranen en andere sanitaire voorzieningen hebben ze ook badkamermeubels. Hierdoor kunnen ze de volledige badkamer inrichten en geven ze je een totaaloplossing.

Villeroy & Boch - Basin 2

Opbergmogelijkheden voor in de badkamer

De badkamer is s ochtends vaak een van de eerste plekken waar je komt. Het is dan ook zeer  belangrijk dat de badkamer rust uitstraalt zodat jouw dag goed begint. Hiervoor is een opgeruimde badkamer van belang. De badkamer is vaak een kleine ruimte waar veel spullen staan en extra opbergruimte is dan zeer gewenst. Denk maar eens aan alle shampoos, haargels, handdoeken etc die je moet opbergen. Het ligt al snel vol. En dan hebben we het nog niet eens over make-up gesproken.

Villeroy and Boch Legato Furniture

Villeroy en Boch heeft hiervoor een collectie badkamerkasten op de markt gebracht. Spiegelkasten zijn bijvoorbeeld ideaal voor de make-up artikelen. Bijdehand maar toch netjes opgeruimd en geordend. Onderkasten zijn kasten met opbergruimte die onder de wastafel is gebouwd. In de vorm van een kast of lade kan je hier je handdoeken en/of gel producten kwijt. Daarnaast kan ook een los meubel of kast worden toegevoegd. Een juiste combinatie zorgt voor de rust en verzorgde badkamer die je s’ochtends nodig hebt.

Zorg voor meer comfort met een douchebak.

Bij de vernieuwing van je badkamer ligt vaak de focus op de indeling. Waar komt je douche, de wasbak(ken) en welke tegels willen we? Design is belangrijk maar ook comfort en gemak behoeft aandacht. Met een douchebak verhoog je dit comfort. Dit is namelijk een verlaagde bak wat ervoor zorgt dat het water vanzelf en netjes wegloopt. Juist bij een upgrade van je douche of badkamer kan deze gemakkelijk geplaatst worden boven op de bestaande tegels. Villeroy en Boch biedt een ruim assortiment aan douchebakken in bijna alle kleuren, soorten en maten. Een ronde zwarte douchebak is bij Villeroy en Boch geen probleem.