Een unieke sfeer in de badkamer met nostalgische badkamerkranen

Door nieuwe badkamerkranen aan te schaffen, kun je jouw badkamer een hele andere uitstraling geven. Vind je het belangrijk dat jouw badkamer niet alleen praktisch, maar ook erg sfeervol is? Dan is de nostalgische badkamerkraan misschien wel iets voor jou. Dit is een badkamerkraan die er niet op en top modern uit ziet zoals veel andere badkamerkranen, maar juist een traditionele en vrij antieke uitstraling heeft.

De nostalgische wastafelkraan

Is de kraan van jouw wastafel echt aan vervanging toe? Koop dan geen standaard wastafelkraan met moderne uitstraling, maar geef je wastafel een unieke uitstraling door een wastafelkraan met nostalgische look aan te schaffen. De nostalgische badkamerkraan is verkrijgbaar in mat zilver, maar ook in mat brons/goud en zelfs mat zwart. Op deze manier kun je deze kraan gemakkelijk combineren met de andere accessoires en meubelstukken in de badkamer.

De nostalgische kraan voor in de wasbak ziet er een beetje oud uit, maar is zeker niet verouderd. De kraan wordt gewoon gloednieuw in de fabriek gemaakt en dit betekent dat de kraan gewoon de functies heeft die jouw huidige kraan in de wasbak ook heeft. Ook hoef je je geen zorgen te maken dat deze kraan niet lang mee gaat, want de nostalgische kraan voor in de wasbak heeft gewoon dezelfde levensduur als de moderne wastafelkraan.

nostalgische badkamerkranen

nostalgische wastafelkraan vanaf 254,20

De nostalgische douchekraan of de nostalgische doucheset

Het is ook mogelijk om een nostalgisch ogende douchekraan of complete doucheset aan te schaffen voor in de badkamer. Deze douchekraan ziet er een beetje oud en antiek uit, maar werkt uiteraard net zo goed als de moderne douchekranen die je voor jouw badkamer aan kunt schaffen. Het is een douchekraan met antieke look, maar wel een kraan die van alle functies en gemakken van de moderne douchekraan voorzien is. Ook deze kraan is verkrijgbaar in het mat zilver, maar ook in het brons en in diverse andere kleuren, zoals mat zilver met witte versieringen.

nostalgische doucheset

Nostalgische doucheset vanaf 1336,-

De nostalgische badmengkraan

Ga je graag in bad en vind je de uitstraling van jouw favoriete badkamermeubel erg belangrijk? Vervang die saaie, moderne kraan van jouw bad dan door een nostalgische badmengkraan, ook wel de nostalgische badkraan genoemd. Deze kraan werkt net zo goed als de moderne kraan die je nu gebruikt, maar dan heeft de badmengkraan een unieke uitstraling die effect heeft op de uitstraling van de hele ruimte. Je kunt overigens een badmengkraan aanschaffen zonder douchekop, maar er zijn ook nostalgische badkamerkranen voor in het bad die ook voorzien zijn van een nostalgische douchekop. Dit betekent dat je helemaal zelf kunt bepalen of je wel of geen douchekop in jouw badkuip wil gebruiken.

nostalgische badkraan

nostalgische badkraan vanaf 1098,-

Nostalgische kranen voor in de badkamer: met welke stijl combineren?

De nostalgische badkamerkraan staat in principe mooi in iedere badkamer, maar de kraan combineert extra goed met bepaalde stijlen. Zo is de badkamerkraan met nostalgische look misschien minder mooi in een op en top moderne badkamer, maar kan de kraan wel goed gecombineerd worden met de landelijke badkamer, de brocante badkamer en de badkamer met vintage look of antieke look. Wil je dat jouw badkamer een traditionele en ietwat nostalgische sfeer krijgt, maar wil je geen verouderde badkamermeubels aanschaffen? Dan kun je deze sfeer prima doorvoeren door de juiste accessoires te kopen, zoals de verschillende nostalgische badkamerkranen.

Uitgelichte afbeelding: https://www.paulroescher.nl/nostalgische-badkamers